Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem szopizik többet, ha...

Miért nem szopizik többet, ha még van a cicimben tej? Veletek volt már hasonló, ha igen találtatok rá megoldást? !

Figyelt kérdés
Fiacskánk 4 hetes,már 3 hete kap tápszert is,sajnos alig-alig volt a tejem.Most már több van szerencsére,de egy-egy cicin fél órát van,mégis 40 grammot sikerül csak ennie belőlük.Cici után jön a 100 gramm tápszer,ami szintén aggaszt és félek,hogy túl sokat eszik....
2009. febr. 5. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

szia!

Valószínű a cumisüvegből könnyebben jön a tej.(?) Én az elején volt hogy 1 órát is szoptattam, mert mindig bealukált, elfáradt hamar a szája.

2009. febr. 5. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos a kis lurkók nagyon ravaszak! Hamar rájönnek, hogy a cumisüvegből jobban jön a kaja. Van amelyik csak szimplán lusta szopni és azért nem hajlandó eleget enni a ciciből, inkább ordít. Türelem, türelem és türelem... Nekem az elején volt, hogy 2 órát is egyhuzamban a cicimen lógott, egyébként csak sírt volna megállás nélkül. Próbáld masszírozni a melledet szopcsi előtt, hogy könnyebben jöjjön a tejcsi, tartsál szünetet, ha megunja és rakd vissza ugyanarra.
2009. febr. 5. 17:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,én is erre gondoltam (a fránya cumisüveg ) de mégis bosszant ez az egész,mert nem szeretném ha tápszert kapna...:( Próbálok türelmes lenni,de ugyanakkor nem hagyhatom sírni a cicimen,mert éhes marad....
2009. febr. 5. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor fejd le a tejcsit és add neki cümisüvegből. Ha nem akarod, hogy tápszeres legyen és hogy a tejcsid is kevesebb legyen, mivel már mint írod, most visszajött, akkor fejjél. Ennél jobbat nem tudok tanácsolni.
2009. febr. 6. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!