Ti mit tennétek a helyedben?
Van egy barátom, akivel megromlott a viszonyom az elmúlt időben. Elég sok dolog történt és jópár sérelem van mindkettőnknek. A baj, hogy én elég hülyén viselkedtem a végén. Nem teljesen voltam önmagam. Attól fêlek, hogy ő ezt nem tudja és hogy bennem még ugyanazok a dolgok vannak mint akkor. Ez pedig egy mintegy öngerjesztő folyamatkênt még gyártja magát. (Tudok róla hogy az összeveszésünk után nekem tulajdonìtott valamit amit nem én tettem ellene, de a köztünk történtek után viszonylag jogosan feltételezte)
Békülés igazából kizárva. A bennem lévő sérelmeken nem tudnék túllêpni és bìzni sem benne. Mégis zavar hogy a barátságunk alatt történt dolgok amik őszinték és tiszták voltak ìgy befeketedtek. És hogy talàn ő még mindig azt hiszi hogy ott tartok ahol abbahagytuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!