Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti el mernétek aludni a...

Piroska és a farkas kérdése:

Ti el mernétek aludni a helyedben?

Figyelt kérdés
Itthon vagyok a gyerekekkel. A nagy középsős 20 hónapos kora óta nem alszik délutàn. A kicsi most lett 2 éves, ő egy bő màsfél óràt alszik. Minden nap van egy pont, 2-3 között, mikor a kicsi alszik, h egyszerűen leesik a fejem...akàrmit csinàlok, ha megiszom előtte a nap folyamàn egy liter zöld teàt, akkor is. Múltkor ebben a fejleesős időben megmértem a vérnyomàsom, 94/49 volt, ami elég kevés. Rettenetesen jól esne, ha ilyenkor elalhatnék, azt hiszem, türelmesebb is tudnék talàn lenni a du tovàbbi részében, de nem merek. Ablak kilincs leszerelve, ajtó zàrva, vegyszerek elzàrva ésatöbbi....dehàt mégiscsak én vagyok a felnőtt, aki a nap minden percében felelősséggel tartozik a gyerekekért. Viszont tényleg rettenetesen szükségét érzem legalàbb egy óràcskànak...
2018. nov. 15. 14:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Nem.. hány ilyen eset volt hogy kiesett a gyerek az ablakon mikor az anyuka bealudt, középsős gyereknek ez egyenlő azzal hogy felügyelet nélkül van.

Enyém se alszik délután, igaz egyke de ilyenkor is kell csendes pihenő, most is épp az zajlik ilyenkor olvasok neki egy mesét és fekvés,mese nézés, fekve pihenve, én is ki tudok kapcsolni ilyenkor.

Munkahelyen se tudsz aludni ha nem bírod a tempót.

2018. nov. 15. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
a nagy oviban van, miért ne aludhatnál? Aluidj együtt a kicsivel. Ha ébred, te is ébredni fogsz.
2018. nov. 15. 15:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Nincs oviban, ebéd utàn hazahozom. Minek maradjon ott, ha nem alszik, én meg amúgyis itthon vagyok...
2018. nov. 15. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Miert hozod haza ?

Akkor aludhatnal. Ennek igy mi ertelme ?

2018. nov. 15. 15:36
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

en sem ertem miert viszed haza....

az en nagyfiam sem aludt az oviban soha,megsem hoztam haza.

szepen csendben elvolt mig a tobbiek aludtak.

magaddal cseszel igy ki.

2018. nov. 15. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Na halljátok, nem vagytok semmik, bezzeg a múltkor az "ebédutis" anyukát szétszedtétek, mikor nem akarta hazahozni a gyerekét ebéd után, mondván hogy tehet ilyet, ha úgyis otthon van a kicsivel.
2018. nov. 15. 16:00
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Természetes nem. Ugye ezt te sem gondoltad komolyan
2018. nov. 15. 16:33
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Aludjon az oviban, ha nem birod a terhelest. Sot beadhatod bolcsibe a kicsit es aludhatsz egesz nap.
2018. nov. 15. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Az én fiam sem alszik itthon, de oviban igen, így én nem hozom haza, hiába vagyok itthon a picivel.

Nálunk volt már rá példa, hogy annyira altattuk volna a fiam, sötételés, teljes csend, mindent bevetettünk, a végén mindenki bealudt, ő meg játszott az ágyon. Arra keltem fel, hogy ül mellettem, és szedegeti a gyöngyöket a pólómról. Mái napig emlegetjük, jót nevetünk rajta, mivel nem minden nap fordul elő ilyen, talán az volt az egyetlen.

2018. nov. 15. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. nov. 15. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!