Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyedben?

Mit tennétek a helyedben?

Figyelt kérdés
Gépészmérnök szakra jelentkeztem, fel is vennének, az eszem is megvan hozzá, de az otthoni körülmények finoman fogalmazva sem tökéletesek, apám alkoholista, sokat veszekszik anyával, engem is folyton nyúz, ezért úgy érzem nem tudok még további éveket itthon tölteni, el kell mennem otthonról. Most lett egy raktáros állásom, 170-180 körül keresnék. Tanácsot szeretnék kérni, hogy tartsam meg az állást, és költözzek el, vagy szenvedjek a szüleimnél az egyetem alatt. Kollégiumon gondolkodtam de nem hiszem hogy egy mérnöki szak mellett lenne elég időm annyi pénzt keresni, hogy fenntartsam magam.
2017. júl. 12. 23:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem levelezőn sikerült mérnöki, neked is menni fog hétvégi munkával
2017. júl. 13. 06:52
 2/2 anonim válasza:
Ha nagyon elviselhetetlen a helyzet én azt javaslom inkább dolgozz. Próbálj meg félre rakni és ha eljön az idő, menj vissza egyetemre. Akár hiszed, akár nem, személy szerint ugyanebben a helyzetben vagyok/voltam. Én a munkát választottam. Tudom, később nehezebb rávenni magad (munka mellett végképp), de sosem árt fejlődni.
2017. júl. 15. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!