Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyeseknek miért éri meg,...

Egyeseknek miért éri meg, hogy agyonhajtják magukat?

Figyelt kérdés
Másoddiploma, harmaddiploma, hajt a munkahelyén, stb.
2019. ápr. 28. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert versenyzés van a mai világban. Minél jobb vagy,annál értékesebb.
2019. ápr. 28. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk azért, mert érdekel, szeretem csinálni, jó vagyok benne, ezért képzem magam tovább, karriert akarok, jobban keresni, nagyobb felelősséget, magasabb pozíciót, nagyobb jövedelmet, ezáltal jobb lehetőségeket stb stb.
2019. ápr. 28. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert így lehet előrébb jutni. Ha nem csinálsz semmit, csak éldegélsz, úgy is lehet, de nem fogsz fentebb létni. Én speciel szeretnék egy biztos pozíciót a cégnél, hogyha megyek szülni, akkor ne akarjanak megválni tőlem. Most szerzem meg a második diplomám és már vezető helyettes vagyok. Én kiéltem magam a bsc alatt, buliztam szinte mindne nap, de utána a nagybetűs életet már komolyan kell venni
2019. ápr. 28. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szimplán a pénz miatt.

Olyan helyen dolgozom, hogy azt hinnéd, de jól keresek, pedig nem. Folyamatos túlórázással kerestem annyit, hogy ki tudtunk fizetni egy albérletet Pesten, és mondjuk hó végén nem az elfelejtett aprót számolgattunk.

Most átalakítás van a cégnél, nem fizetnek túlórát, szóval még látszatja sincs, hogy megszakadok, mert nem jövünk ki hó végéig, de legalább még emberhiány is van...

Április elején mandulagyulladásom volt, most kétoldali tüdőgyulladásom, vizesedéssel. Utóbbi elég lett arra, hogy táppénzre menjek.

Szóval cseppet sem éri meg agyonhajtani magam, de egyszerűen muszáj. Ez van.

2019. ápr. 28. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok embert ez nyugtat meg.
2019. ápr. 28. 21:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Pínzért; Mo.-n a másik lealázása végett; van, akinek a munkája az élete, a hobbija - amivel részben egyet tudok érteni.

Van, akinek 10-féle hitele van, amiatt gürizik 1000-el, van olyan munkahely, ahol hajtják az embert, egyszerre többféle feladatot kell ellátnia egy embernek. Szóval összetett.

2019. ápr. 28. 23:32
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy éri meg nekik. Épp csak nem tudnak/mernek/akarnak/képesek változtatni. Látni a hozzászólásokból is: nem változtatnak a sorsukon, és ehhez az attitűdhöz fabrikálnak maguknak mindenféle magyarázatokat.
2019. ápr. 29. 06:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem kifejtették, ezerféle okból tehetik ezt az emberek. Még egy szempont: van olyan, aki arra hajt, hogy 40 éves korára legyen annyi pénze, hogy többet ne kelljen dolgoznia. Ismerek pár ilyen embert, addig irtózat sokat dolgoztak valóban. Onnan kezdve viszont azt csinálnak, amit akarnak.
2019. ápr. 29. 09:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán menekülnek önmaguk elől.
2019. máj. 1. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!