Ha minden rajtunk múlik, miért van az, hogy tanulok, sportolok, félreteszek és mégis sikertelen vagyok, rossz az életem?
Képzem magam, otthon rengeteget tanulok, tanfolyamra is járok.
A sportra is igyekszem odafigyelni és az étkezésemre is, annak ellenére, hogy alig van zöldség vagy gyümölcs, amit szeretek.
Egész jó az alakom is.
A legtöbb idő a tanulással megy el, de mégis igyekszem baráti programokat is csinálni, amiket sokszor én szervezek.
Mentális betegségem, vagy legalábbis állapotom van, igyekszem élni vele, ugyanakkor változtatni ott, ahol kell.
Majdnem folyamatos a rossz kedvem, a stressz viszont teljesen az, ezek ellen citromfűteát iszom, igyekszem kiírni magamból, magnéziumot szedek.
Ha tényleg saját magamon múlik a sikertelenségem, mit tegyek még máshogy?
Annyi a célod, hogy jó melód legyen?
Nézd, én programozó vagyok, jò melóm van jó fizuval. Sose voltam kitünö tanuló, mégis jobb melóm van azoknál az egykori osztálytársaimnál akik azok voltak
# 9 vagyok.
Érettségi után ottmaradtam szakmán, így 9 év távlatából azt mondom az az egy év ott (annak ellenére, hogy kirúgtak) a legjobb képzés volt.
Az osztálytársamra hajtottam, és a tanárom is (meg egy másik osztálytársam, egy agresszív gyerek), a tanáromnak 2 tanár és az osztályfőnökünk lett a szövetségese... Amikor ott 5 emberrel harcoltam a túlélésért, és próbáltam boldogulni, megtanultam mindent (pszichológiát, manipulálást, politikát, harcot, hadviselést).
Suli után első munkahelyemen az üzleti tárgyalásokon remekül boldogultam (sokkal jobban mint a kollégáim, és nagymenő pénzes üzletembereket simán le tudtam húzni). Volt bennem annyi kitartás, harci szellem, hogy saját vállalkozásom lett, és remekül boldogulok :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!