Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb félelmetek?...

Mi a legnagyobb félelmetek? (nem fóbiára gondolok)

Figyelt kérdés
Igazából nem fóbiára gondolok. Inkább olyanra, hogy valaki attól retteg bejönnek a migráncsok valaki attól fél hogy rákos lesz. Én attól félek hogy hajléktalan leszek. de remélem soha nem leszek az.

2019. ápr. 22. 17:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Az utcára kerüléstől és tűzvésztől nagyon. Hogy azt a picit, amim még van, elveszítem valahogy. Lebénulással, vagy agyi sérüléssel járó balesetektől is, meg úgy összességében a fájdalomtól. Persze ha már megtörtént a baj, onnantól kezdve már amennyire csak tudom, ignorálom a fájdalmat és a lehető legkevésbé hagyom, hogy befolyásolja a napjaim.)

A többi nem érdekel.

2019. ápr. 22. 18:02
 12/25 anonim ***** válasza:
#9 vagyok. Kihagytam, hogy amitől még nagyon félek, az a nagy testfelületet és vagy / arcot érintő súlyos égési sérülés.
2019. ápr. 22. 18:04
 13/25 anonim ***** válasza:
29%

"Az hogy teherbe esek és nem veszem észre időben."

Na ja, kínos lehet akkor észrevenni a terhességet, amikor elkezdesz szülni.

2019. ápr. 22. 18:07
 14/25 anonim ***** válasza:
Marandó egészségkárosodás, teljes egzisztencia összeomlása, családi tragédia. Nem sorrend, nagyjából egy szint
2019. ápr. 22. 18:08
 15/25 anonim ***** válasza:
Maradandó sérülés. Ha meg sem tudnám magam ölni olyankor, na az lenne a legnagyobb pokol.
2019. ápr. 22. 18:12
 16/25 Metionin ***** válasza:
55%
#13 nem feltétlenül arra gondoltam amikor valakinek szüléskor esik le hogy terhes...
2019. ápr. 22. 18:13
 17/25 anonim ***** válasza:

Van egy genetikai rendellenességem, ami akkor nem látszik, ha ruhában vagyok, szóval így el tudom titkolni...De amúgy nem merek levetkőzni mások előtt miatta.

Szóval az egyik legnagyobb félelmem az, hogy a környezetemben élők meglátják azt a dolgot a testemen.

Meg persze rettegek attól, hogy valami baleset ér és a kórházban ugye az orvosok látnak ruha nélkül és undorítónak, nevetségesnek gondolnak emiatt.

De kicsit frusztrál annak a gondolata is, hogy egyszer valami miatt elveszítem a látásom/hallásom, esetleg valami agykárosodás ér és másoknak kell még pelenkázniuk meg etetniük is.

Attól is félek, hogy úgy halok meg, hogy a családtagjaim nem tudnak róla hosszú időn át. Pl. valahova beesek vagy ilyesmi és nem találják meg a holttestem, csak esetleg napokkal, hetekkel később, a családom meg abban bízik, hogy még talán élve előkerülhetek..Vagy mondjuk elrabolnak vagy elütnek vagy ilyesmi és úgy elrejtik a holttestem, hogy sose találnak rám, a családtagjaim pedig úgy élik le az egész életüket, hogy abban bíznak, még lehet, élek és virulok valahol..

21l

2019. ápr. 22. 18:25
 18/25 anonim ***** válasza:
Szeretteim halála
2019. ápr. 22. 18:28
 19/25 anonim ***** válasza:
Hát a legjobban talán attól tartok, hogy nem lesz belőlem semmi vagy úgy általánosságban nem sikerül elérnem a céljaimat. Mindig ilyen maximalista típus voltam, mindig a lehető legjobbat akartam és mindig próbáltam a lehető legtöbbet meg is tenni ennek érdekében. Nem azt mondom, hogy nem volt/nincsen életem, mert jó a kapcsolatom a családommal, vannak barátaim, van hobbim stb., de mindig a tanulás volt az első. Most is az és nagyon bízom benne, hogy ennek egyszer majd lesz is eredménye. Ha nem, akkor nagyon csalódott lennék, mert kb. ez az egy nagy célom van az életemben. Más dolgok pl. pénz vagy bármi egyéb, nem különösebben foglalkoztat. Ami még megijeszt az az, ha belegondolok, hogy sokan rosszul ítélnek meg, nem kedvelnek, utálnak vagy valami durvább, negatív véleményük van rólam, ne adj isten a halálom után sem hiányoznék senkinek és hasonló. Igen, szerintem ez a két dolog.
2019. ápr. 22. 20:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Hogy idős koromra végképp egyedül maradok és magányosan, egyedül halok meg.
2019. ápr. 22. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!