Mi a legnagyobb félelmetek? (nem fóbiára gondolok)

Az utcára kerüléstől és tűzvésztől nagyon. Hogy azt a picit, amim még van, elveszítem valahogy. Lebénulással, vagy agyi sérüléssel járó balesetektől is, meg úgy összességében a fájdalomtól. Persze ha már megtörtént a baj, onnantól kezdve már amennyire csak tudom, ignorálom a fájdalmat és a lehető legkevésbé hagyom, hogy befolyásolja a napjaim.)
A többi nem érdekel.

"Az hogy teherbe esek és nem veszem észre időben."
Na ja, kínos lehet akkor észrevenni a terhességet, amikor elkezdesz szülni.

Van egy genetikai rendellenességem, ami akkor nem látszik, ha ruhában vagyok, szóval így el tudom titkolni...De amúgy nem merek levetkőzni mások előtt miatta.
Szóval az egyik legnagyobb félelmem az, hogy a környezetemben élők meglátják azt a dolgot a testemen.
Meg persze rettegek attól, hogy valami baleset ér és a kórházban ugye az orvosok látnak ruha nélkül és undorítónak, nevetségesnek gondolnak emiatt.
De kicsit frusztrál annak a gondolata is, hogy egyszer valami miatt elveszítem a látásom/hallásom, esetleg valami agykárosodás ér és másoknak kell még pelenkázniuk meg etetniük is.
Attól is félek, hogy úgy halok meg, hogy a családtagjaim nem tudnak róla hosszú időn át. Pl. valahova beesek vagy ilyesmi és nem találják meg a holttestem, csak esetleg napokkal, hetekkel később, a családom meg abban bízik, hogy még talán élve előkerülhetek..Vagy mondjuk elrabolnak vagy elütnek vagy ilyesmi és úgy elrejtik a holttestem, hogy sose találnak rám, a családtagjaim pedig úgy élik le az egész életüket, hogy abban bíznak, még lehet, élek és virulok valahol..
21l

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!