Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek mi a legnagyobb félelme...

Nektek mi a legnagyobb félelmetek maga az életre nézve?

Figyelt kérdés

Nekem minden álmom, hogy boldog párkapcsolatba éljek (és öregedjek meg) a férjemmel, és legyen minimum két egészséges gyermekem, és ha ez nem adódna meg, még csak a lehetősége sem, hát attól nagyon félek.

18/L

2013. aug. 29. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy sosem leszek már egészséges (ami valószínűleg így is van amúgy). :( Meg kicsit az is, hogy nem találom meg a lelki társamat.
2013. aug. 29. 18:11
 2/11 anonim ***** válasza:
A halál (nyilván), hiszen akkor már mindennek vége.
2013. aug. 29. 18:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Félek hogy félni fogok.
2013. aug. 29. 20:04
 4/11 anonim ***** válasza:

"Az egyetlen dolog amitől félnünk kell a félelem maga."

Nos, olyan dolgoktól nem igazán félek amik mindenkit utolérnek, annak bizonyos módjaitól igen, de mondjuk nem az a legnagyobb félelmem, hogy mondjuk megkínoznak mielőtt meghalok, tehát ez nem olyan igazi félelem, inkább csak kellemetlenség.

Két dologtól félek:

1. Attól, hogy megőrülök, vagy történik velem valami miatt kicsúszik a kezemből az irányítás. Tehát a pszichés dolgoktól amikkel képtelen lennék megbirkózni. Mivel ezt csak részlegesen befolyásolom én, de akkor is, nagyon rossz lenne pánikbetegnek, vagy skizofrénnek lenni.

2. Attól, hogy esetleg meleg leszek. Tudom nem túl empatikus félelem, nem sértésnek szánom, de nem tudnám elviselni, ha valahogy kialakulna ez a hajlam.

2013. aug. 29. 22:38
 5/11 anonim válasza:

Azt hiszem, számomra maga az élet.

[link]

2013. aug. 30. 02:26
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

1. Félek, hogy a lány akit szeretek, sosem fog viszont szeretni.

2. A sok lelki fájdalom okán elkezdett romlani a szellemi egészségem. Ha így megy még sokáig, le fogok épülni.

2013. szept. 15. 19:13
 7/11 anonim ***** válasza:
A legnagyobb félelmem? Van egy pár.... hajléktalanná válok például. De ami ettől is jobban aggaszt, az az, hogy 26éves vagyok, sosem volt barátnőm, semmilyen intim tapasztalatom, egy "igazi" randim sem. Telik az idő, zéró pozitív élmény ilyen téren. Félek, hogy ez az egész párkapcsolati dolog kimarad az életemből. Ahogy telik az idő egyre jobban tartok tőle. Félek attól, hogy úgy öregszem és halok meg, hogy sosem tudom meg milyen ha viszont szeretnek, ha kívánnak, egyszerűen milyen ha férfinak néznek, nem csak "egy havernak a spanok közül". És attól is, hogy ha véletlen találok egy hozzám illő nőt, nem fogja tudni megérteni, hogy nekem ennyi idősen kb egy 14éves szintjéről kell kezdenem a férfi-nő kapcsolatot, vagyis hogy nem fog komolyan venni sem emiatt és nem kellek neki. Körülírtam, nagyjából ettől félek.
2013. szept. 15. 20:42
 8/11 Napéjegyenlőség válasza:

Én az emberektől félek, és emiatt a sikertelenségtől, mert a belső vágyaim az emberi kapcsolatokon keresztül valósul meg. Így érzem jelenleg, ezért határoztam el, h sok új dolgot kipróbálok, ami engem is próbára tesz. Eddig sokat haladtam.

Ehhez kapcsolódik az is, hogy hallgatok a belső motivációkra, nem fojtom el, mert tudom, hogy ha megtagadnám magam, az bizony fájna, és időbe tellene megbocsájtanom saját magamnak, legyen az egy sima "köszönöm", segítségnyújtás vagy esetleg egy beszólás.

Bár talán inkább a szorongás jellemző rám, nem is igazán a félelem. Még ismerkedem magammal.

2013. szept. 16. 13:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Hogy nem fog sikerülni a páromhoz költözés a pénzhiány miatt :(
2013. szept. 25. 15:13
 10/11 TheHope ***** válasza:
Akármilyen fura is,én félek szeretve lenni. Ha nagyon szeretsz valakit és Ő is szeret Téged,nincs is annál rosszabb mint mikor elveszted Őt...nagyon nehezen nyílok meg és engedem,hogy szeressenek :)
2013. okt. 13. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!