Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el a kis mellem?

Hogyan fogadjam el a kis mellem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,173cm magas és 75/B a mell méretem.Mivel hosszú lábaim és nagy fenekem van így általában azt dícsérik,de mindig van legalább egy ember a társaságba,aki megejti,hogy milyen kicsi a mellem vagy,hogy hol van egyáltalán.Nagyon rosszul esnek ezek a megjegyzések,viszont ennek ellenére nem szeretnék nagyobb melleket,hanem el szeretném fogadni őket.Nehéz,mert annak ellenére,hogy mondják milyen csinos vagyok mégis csak a mellemmel kapcsolatos megjegyzésekre koncentrálok és ezek miatt elég sokszor hangulat ingadozásaim vannak.Kérlek kíméljetek meg azoktól a válaszoktól,hogy másnak sokkal nagyobb baja,problémái vannak,ami miatt stresszes,(mert tisztába vagyok vele,hogy ez nem egy eget rengető baj valaki életében),de jelenleg engem ez zavar ,pontosabban már évek óta.

2019. ápr. 22. 15:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34%
Nőj fel!
2019. ápr. 22. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:
50%

Cáfolom, hogy ne lehetne hason aludni, G kosármérettel simán fekszem/alszom hason.

Amugy a kis mell sok minden másban valóban praktikusabb (sport, ruházkodás, bikinit, melltartót is szebbet/könnyebben kapni), szóval én nem bánnám néha, ha az enyém is kisebb lenne valamivel.

2019. ápr. 22. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!