Hogyan fogadjam el a kis mellem?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok,173cm magas és 75/B a mell méretem.Mivel hosszú lábaim és nagy fenekem van így általában azt dícsérik,de mindig van legalább egy ember a társaságba,aki megejti,hogy milyen kicsi a mellem vagy,hogy hol van egyáltalán.Nagyon rosszul esnek ezek a megjegyzések,viszont ennek ellenére nem szeretnék nagyobb melleket,hanem el szeretném fogadni őket.Nehéz,mert annak ellenére,hogy mondják milyen csinos vagyok mégis csak a mellemmel kapcsolatos megjegyzésekre koncentrálok és ezek miatt elég sokszor hangulat ingadozásaim vannak.Kérlek kíméljetek meg azoktól a válaszoktól,hogy másnak sokkal nagyobb baja,problémái vannak,ami miatt stresszes,(mert tisztába vagyok vele,hogy ez nem egy eget rengető baj valaki életében),de jelenleg engem ez zavar ,pontosabban már évek óta.2019. ápr. 22. 15:45
12/12 anonim válasza:
Cáfolom, hogy ne lehetne hason aludni, G kosármérettel simán fekszem/alszom hason.
Amugy a kis mell sok minden másban valóban praktikusabb (sport, ruházkodás, bikinit, melltartót is szebbet/könnyebben kapni), szóval én nem bánnám néha, ha az enyém is kisebb lenne valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!