Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el hogy egy...

Hogy fogadjam el hogy egy emberi hulladék vagyok? 19L

Figyelt kérdés
Gyógyszer függő vagyok. Bogyók nélkül nem tudok meglenni. Van végzettségem, azzal dolgozom bár alkalmatlan vagyok rá ìgy eredményes sosem leszek. Az emberi kapcsolataim felszinesek. Az emberek néha "megszeretnek" de ha jobban megismernek inkább kerülnek. Többen mondták hogy undorìtó egy személyiségem van. A külsőm viszonylag rendben van, de ez max arra elég hogy prostitúcióval keressem meg a kenyerem. Ezt még nem szeretném. Magamtól életképtelen vagyok ha a szüleim nem lesznek nem tudom mi lesz velem. Sajnos rettentően önző és nagyképű is vagyok. Buta is vagyok, ezért mindig azt hiszem hogy nekem mindent lehet. Aztán koppanok.

2019. márc. 5. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd legalább te belátod a hibáidat, ez is valami, sokan még ez se tudják megtenni és csak pofáznak
2019. márc. 5. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért tartod magad emberi hulladéknak?
2019. márc. 5. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen átlagos vagy.
2019. márc. 5. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az önzés/nagyképűség, illetve az, hogy emberi hulladéknak és butának tartod magad, szerintem üti egymást. Ha van önkritikád, nem vagy nagyképű. Szerintem ne csak magadnak, vagy itt, névtelenül valld be, hogy baj van, hanem merj róla otthon beszélni. Inkább kérj segítséget, mint hogy fölényeskedve azt a látszatot keltsd, hogy minden oké. Pestiesen szólva vegyél vissza az arcodból és hagyd, hogy segítsenek. :)
2019. márc. 5. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismertem ilyen lányt,de nem ítéltem el mert olyan amilyen. Próbáltam megkedvelni,de nem hagyta. Szerintem ha nem érzed így jól magad,akkor változz meg. Ennyire egyszerű.
2019. márc. 6. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
Mindent el lehet fogadni. Azt is hogy van egy csomó hülyeségünk mint ember. Te már ráadásul szembe is néztél magaddal (mered látni a hibáid is) mostmár csak el kell fogadnod magad. Hogy jó vagy így is ahogy vagy! Persze szép lassan változtathatsz azokon a dolgokon, amiken úgy érzed hogy szeretnél az életutad miatt, de ezekkel ne "nyomd" magad. Egyenlőre csak engedd meg magadnak azt a luxust, hogy így is jól érzed magad. Minden más, meg jöhet ezután...
2019. márc. 6. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!