A műtőkből hová tűnik az emberi eredetű hulladék? Például ha kivágnak egy nő méhéből egy darabot, hova kerül? :|
Figyelt kérdés
beteg kérdés. de érdekes. xDDD2009. dec. 27. 20:21
1/21 anonim válasza:
erre kíváncsi vagyok... k.rvasokat gondolkodom rajta :D
2/21 anonim válasza:
Lehet abból csinálják a májast, meg a felvágottakat XDDD vagy valami egyéb finomságot. Am szerintem szimplán valahol megsemisítik de az elsőt sem zárom ki mamár bármi megtörténhet XD
3/21 A kérdező kommentje:
looool XDDDDDDDD májaast.
és ha becsempészik a henteshez?:|
2009. dec. 27. 20:28
4/21 anonim válasza:
benyomják egy nagy tartályba,komposztálják,és ebböl lesz a korházi kaja..szerinted?(amúgy krematórium)sztem 17/L
5/21 anonim válasza:
Van egy ún. "sárga zsák", veszélyes hulladék megy bele és egy vállalkozó elszállítja,elégetik.(minden véres cucc, papírvatta, ilyesmi ebbe megy)
6/21 A kérdező kommentje:
hmm. lehet. O:
2009. dec. 27. 20:33
7/21 anonim válasza:
Hazaviszik a kutyának, annak is kell enni valamit...
9/21 anonim válasza:
A tv-ben az egyik tudományos és ismeretterjesztő csatornán volt egy hasonló műsor, csak ott a boncolást és hasonlókat mutatták be, na és azoktól is kérdezték, hogy a balzsamozásnál eltávolított testnedvek hová kerülnek, azt a választ kapták, (és mutatták is), hogy egyszerűen kiöntik a csapba(!)Persze ez külföld, de kitudja, itt is mi mehet...
10/21 anonim válasza:
Részben valóban visszakapják, na nem a szerveket, végtagokat, de pl a bőrt, és a nők szülésekor távozó méhlepényből is készül gyógyszer, és kozmetikum.( mikor én vajúdtam, és sétálgattam, nyitva volt a takarítószeres és automatikusan benéztem, ahogy elmentem mellette, és közvetlen az ajtó mellett egy dobozban ott volt már pár darab, (méhlepény)akkor kaptam ezt az infót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!