A műtőkből hová tűnik az emberi eredetű hulladék? Például ha kivágnak egy nő méhéből egy darabot, hova kerül? :|
Figyelt kérdés
beteg kérdés. de érdekes. xDDD2009. dec. 27. 20:21
12/21 anonim válasza:
Na én elárulom nektek minden kórházban vannak macskák nézd meg őket a világ legkövérebb macskái és ez nem vicc.
13/21 anonim válasza:
Mostohanagyapámnak amputálták a lábát, folyton kérdezgette hogy vajon hol lehet a lába de sose mondták meg neki :S
14/21 A kérdező kommentje:
jézusom :|
2009. dec. 27. 21:39
15/21 anonim válasza:
akárki akármit mond, lehet abban igazság, hogy a világ legdrágább krémjeiben abortált gyermekekből kivont ilyen olyan kivonatok vannak. csak az összetételben nem tüntetik fel.
16/21 anonim válasza:
brrrr... bele se merek gondolni, ha kinyitom a csapot.. jááj. Meg a macskák... Azt azért nem hinném, kb van ott egy bácsi aki megsüti nekik a szivet májat, és azok nyamnyogják ott... ne már
És az ilyen egész testrészeket tényleg hová tehetik? Ha valaki tudja, mondja már el...
17/21 anonim válasza:
meg a sárga szatyrok mire az égetőkbe érnek, mennyi idő telik el? főleg nyáron?
18/21 anonim válasza:
Én tudom, és válaszoltam is. A sárga zsákot napi egyszer viszik el.
19/21 anonim válasza:
napi egyszer elviszik. és utána? na, ez itt a kérdés. utána micsinálnak vele, mennyi ideig, hova szállítják, utána hogy dolgozzák fel, vagy hogy semmisítik meg? erre válaszolj, kérlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!