Hogyan fogadjam el, nyeljem le a hátrányos megkülönböztetést, ha eltorzult külsővel járok emberek közé?
A legtöbben normálisak, tapintatosak, viszont vannak akik bántóan viselkednek, látványosan elfordulnak tőlem pusztán a külsőm miatt, elítélnek miatta, esetleg még ki is röhögnek. Ezt már jópár közösségben megkaptam. Meg van pl. aki facebookon mindenkit visszaigazol ismerősnek a közösség tagjai közül, rajtam kívül, ugyan nem ártottam neki semmit, de valószínűleg nem tetszik a külsőm ezért már nem is kellek.
Hogyan nyeljem le ezt a dolgot, hogyan fogadjam el?
Sajnos mindenkit ér diszkrimináció akár a munkahelyén, akár más közösségekben. Mindig a legszimpatikusabb, a legügyesebb...
Az is lehet, hogy nem találnak olyan témát veled, amiről beszélgethetnének, ezért fogják rövidre a veled való kommunikációt.
" Meg van pl. aki facebookon mindenkit visszaigazol ismerősnek a közösség tagjai közül" Velem ezt rendszeresen csinálták évfolyamtársak, olyanok is, akiknek pénzt adtam kölcsön anno vagy nálam lakhattak ingyen, nemhiába nem vagyok fent közösségi oldalakon már.
Ismerkedni általában én sem szeretek. Lehet pont ilyen embereket fogsz ki? Az nem derült ki, hogy ez ismerős közösség, vagy egy csoport hasonló érdeklődési körrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!