Szerintetek ezt az oldalt hány éves ember készítette?
2019. ápr. 10. 21:58
2/11 anonim válasza:
Passzolok, az biztos, hogy nem túl színvonalas.
3/11 anonim válasza:
A szöveg stílusa alapján olyan 12-14-re tippelnék. Ha idősebb vagy, ezt ne vedd sértésnek, nem negatív értelemben gyerekes a szöveg, hanem inkabb egyszerűen, sallangoktól mentesen fogalmazol.
4/11 anonim válasza:
Hát abból kiindulva, hogy 30 éves nőként fogalmam sincs, hogy kell weboldalt készíteni, akár 30 eves is lehet. De abból kiindulva hogy ő ezzel már tisztában volt, csak a kivitelezés lett kissé felületes, mondjuk egy 8 éves írni tudó kissrác is összehozhatta. Gratulalok neki, mar magasabb szinten van mint én 😁
6/11 anonim válasza:
A kis papírfigurán 7e van, az az osztálya?
Amúgy aranyos, eszembe jutottak a gyerekkori barkácsolások.
7/11 anonim válasza:
Egy 12-13 éves általános iskolás, aki infó órára csinálta lenne az első tippem.
9/11 A kérdező kommentje:
Az oldalt egy 16 éves osztálytársam készítette (10.-es!)
és kíváncsi voltam, hogy csak én gondolom-e túl gyerekesnek, de akkor ezek szerint nem. Köszönöm a válaszokat! :)
2019. ápr. 11. 19:54
10/11 anonim válasza:
#9, örülök, hogy most boldog a lelked, kárörvendezhetsz, de te csak szeretnél az én PRO szintemen lenni, haver...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!