Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megismertem az ember legocsmán...

Megismertem az ember legocsmányabb gonosz arcát?

Figyelt kérdés
Sokáig nagyon jó akartam lenni és ez nem tetszett a környezetemnek majd antiszociális lettem és ezt az oldalt használtam, hogy válaszokat kapjak az élet nagy kérdéseire. Eközben persze lecsúsztam a társadalom alja alá és megint jó akartam lenni, megint minden erőmmel erre törekedtem. Mi történt?! Megint nem tetszett a törekvésem, annyira nem tetszett, hogy már nem csak csipkedtek miatta hanem "belém is haraptak". Sokszor érzek nagyon erős negatív figyelmet ami felém irányul. Tehát egy olyan oldalát mutatja felém a világ amivel nem mer szembenézni. Nem vállalja fel. Én vagyok a rossz, az intő példa, a legparább, de amit én látok sokkal rosszabb. Hogy van ez?

2019. ápr. 8. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Én élvezném a negatív figyelmet,amit kapnék. Mert ez azt jelentené,hogy rám figyelnek.
2019. ápr. 8. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert ezek az emberek nem szemből támadnak, hanem hátba szúrnak. Az ember törekszik a jóra, emellett arra is, hogy a legjobb tudása szerint cselekedjen, aztán vannak olyan irigy emberek, akiknek még az sem lenne elég, ha a cipőjüket fényesre fényeznéd, áskálódó hadjáratot iditanak ellened, aztán a végén mindig te jössz ki rosszul belőle. A környezet meg ebből semmit nem érzékel.
2019. ápr. 8. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
*indìtanak
2019. ápr. 8. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Megismertem az ember legocsmányabb gonosz arcát?"

Azt nem hinném, ne is akard. :)

2019. ápr. 8. 11:16
 5/7 A kérdező kommentje:
1# Akkor neked nagyon könnyű dolgod van.
2019. ápr. 8. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen környezetben vagy, de nem lehet, hogy benne van a pakliban, hogy te vagy túlérzékeny? És valamit erősssssen túlreagáltál? Konkrétan mi volt ez a borzasztó nagy gonoszság, mit csináltak? Nem igazán tudom komolyan venni a leírásod, és drámai szösszeneteket konkrét példák híján....
2019. ápr. 8. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Védőügyvéd megérkezett.
2019. ápr. 8. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!