Miért van ennyi bunkó, "paraszt" ember a gyk-án? Elnézést kérek a falusiaktol .
Az lenne a kérdésem azokhoz akik már adtak olyan választ amivel a kérdezőt sérteték, szidták. Lekicsinyelték, stb. ( pl: minek kerdezted meg ) azoknak ez miért jó????????
Miért jó teszem azt a helyesírásért megszólni valakit??? Vagy mert egy számodra nyilvánvaló kérdést tesz fel?????
Vagy mert itt gyűjt önbizalmat?????? Miért????????? Nem értem, hiszen nem is ismeritek egymást mégis lenézitek a másikat..
"A tudas ott kezdodik ahol mar kerdeseink vannak.."
Jaj egyebkent a helyedben elengednem ezt a gondolatot. Jobb lesz ha most 10-en egyetertunk veled hogy jajj milyen csunyak a gyokerek a neten? Itt a bunko valaszolokat ertem. Es szerintem az akinek szinte minden szava helytelen ES a mondat szerkezete ertelmezhetetlen az elobb alkossa meg fejben a kerdest utana replikazzon ha valami nem tetszik.
Amit az ső írt azt értem, de nem ezekről van szó... Hanem pl ma olvastam egy olyat hogy a csaj irta hogy az orvos azt mondta neki 1 honap mulva megjon, erre jot a sok bu*i hogy ilyet egy orvos biztos nem momd , meg hogx a kiscsaj ravangerjedve a temara, meghogy minek hatidgal stb... Ilyenkor olyan szivesen lehordanam mindegyiket a sargafoldik hogy csak na... Nagyon felidegesit, ( ahogy most 2. Valaszolo)
Te nyomorult nem gondolsz arra hogy a telefonja a szamara ertelmetlen szavakat atirja masikra??? Mert pl. Az enyem eloszerettetel csinalja ezt... Teszem azt gomb helyett domb.. Stb... De te drága tökéletes szemét kérlek szépen kimélj meg engem az okoskodó komentjeidből, és szépen értelmezd a hupikéktörpikéket hogy miért nen szeretik okoskatörpöt.
Elnézést a kifelyezésekért ( bár bevallom ez elég kulturált ahoz képest amit legszivesebben leirtam volna te utolso kis okoska)
Atyaég!
3-as válaszoló osztja az észt a helyesírásról!
Megérett a világ a pusztulásra.
Nézd, olyan személyes, intim kérdésekkel a nethez, IDEGENEKHEZ fordulni, amiket a szüleidtől kéne megkérdezned, ha 6, 8, 11 éves vagy, vagy amit hozzáértőtől, kompetens személytől kell megkérdezni, mentális betegséget jelez, bizarr, stb. Meg kell mondani a gyerekeknek, ha felnőtt vagy, hogy az a helyes, ha ezzel a kérdéssel a szüleihez és a többi, róla gondoskodó felnőtthöz fordul, nem pedig idegenekhez egy GÉPEN keresztül!
Ha valaki itt kérdezi meg, hogy egy adott helyre hogyan kell bejelentkezni pl., vagy egy adott intézményben mi a dolgok menete, szintén ez a helyzet. Kedvesem, az nem jutott eszedbe, hogy az adott intézményt kérdezd?
Egyszerűen kiborító az ilyen szintű ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!