Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is utáljátok, hogy magyarna...

Ti is utáljátok, hogy magyarnak születtetek vagy csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés
Én nagyon utálom ezt az országot, az embereket, a nyelvet, mindent. Sokszor belegondolok, milyen jó lett volna egy másik országban, egy másik nép tagjaként felnőni, ott tölteni a gyerekkoromat, nem ebben az okádékban. Persze vannak rosszabb helyek is a világon, de ha csak két szarból lehet választani, akkor jól nem jön ki belőle az ember. Szívesen születtem volna mondjuk Franciaországba, Hollandiába, Olaszországba, Angliába, az Egyesült Államokba, Kanadába, Ausztráliába, Japánba...de még lehetne sorolni a helyeket. Nagyon elkeserít, hogy csak ez a jelentéktelen, elmaradott, undorító szar jutott.
2019. ápr. 10. 10:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja igen és ezt már 3 helyről hallottam vissza, hogy így működnek a dolgok, nem akarom nevesíteni a gyárakat, de nem ritka jelenség..
2019. ápr. 10. 11:15
 12/21 anonim ***** válasza:
68%
Vannak olyan vallások, amelyek szerint az ember maga választja a szüleit, ergo a nemzetiségét is, attól függően, hogy milyen életfeladata, tanulnivalói vannak. Nem akarom egy ateistára vagy keresztényre a hitemet ráerőltetni, de minden nézőpont kérdése. Én hiszek ebben, és Magyarország jó táptalaja annak, hogy az ember ne készen kapjon meg mindent, hanem rá legyen kényszerítve arra, hogy keresse az utat, értékrendet, az értelmet és megkérdőjelezzen. Ez is egy kihívás. Meglátni valamiben a szépséget, amiben látszólag csak szenvedés van. Szerintem Magyarországon egyre inkább változást sürgető folyamatok fognak lezajlani, amit most nem feltétlenül látszik még most, hogy jó irányba mennénk. De a fiatalabb generációnak más elvásai vannak, mint az előzőeknek, így szükségszerűen valami folyamatnak el kell indulnia. Szerintem ha az Orbán rendszernek vége lesz, akkor a kiábrándult emberek előtt majd új lehetőségek fognak kinyílni és már nem a rendszerváltásnál jelen lévő pártokból szeretnének mazsolázni az emberek. Külső és belső hatások is kényszerítik majd a továbblépést.
2019. ápr. 10. 11:15
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a bajom Magyarországgal hogy a Fidesz teljesen tönkre teszi az országot. Rengeteget kell dolgozni ahhoz hogy meg tudj élni, rengeteg adó is van. Kizsákmányolás.
2019. ápr. 10. 11:35
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem a kormàny fogja megoldani hanem az egyèn maga,a kormàny nem foglalkozik senkivel,ezt kellene megèrteni.
2019. ápr. 10. 11:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha vagyonos családba születhettem volna, semmi bajom nem lenne.
2019. ápr. 10. 12:15
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

Te mindegy hova születsz, te mindenhol szarul éreznéd magad hidd el.

Ha itthon a ciganyokkal problemad van, akkor a csodalt nyugaton meg tobb lesz a feketekkel meg a muszlimokkal.

Szar az orszag?

Koltozz el.

2019. ápr. 10. 12:34
 17/21 anonim ***** válasza:
64%

Aki csicska az mindenhol csicska :/

Szerintem inkább magadat próbáld fejleszteni.

2019. ápr. 10. 12:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem utálom, de azt sem gondolom, hogy büszkének kéne lennem arra, hogy X helyen születtem. Ilyen szempontból semleges, ez egy olyan dolog, amit nem én választottam és nem határozta meg a sorsom, azt én alakítottam, még ha többet is kellett érte küzdenem mintha mondjuk Hollandiában születtem volna. Az egy dolog, hogy mi jut, az meg egy teljesen más dolog, hogy mit kezdesz vele és hová fejleszted magad. Én sokat tettem érte, ezért sikerült, megérte a belefektetett idő és energia. Amúgy meg több nyelven beszélek folyékonyan, de a magyarnál szebb és kifejezőbb nyelv szerintem nincs. Kinek mi. A politikai helyzettől és az általános rosszindulatú frusztráltságból nekem is elegem volt, ezért már nem élek Magyarországon, de egyáltalán nem utálom, hogy onnan jöttem.
2019. ápr. 10. 14:13
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez nem csak rajtad múlik, hogy mire jutsz..hogy ha sokkal könnyebb helyzetből indulsz, akkor egyértelmű hogy könnyebb dolgod van.
2019. ápr. 10. 14:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek teljesen igazat adok, sajnos szégyen ez az ország s vele együtt az összes büdös magyar :)
2019. júl. 16. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!