Lányok, utáljátok, ha valaki megijeszt benneteket?
Figyelt kérdés
ugy értem hogy oda ososn a hátatokhoz, és hirtelen rátok hozza a frászt...
abban az esetben is ha egy kellően helyes fiu csinálja?
2018. ápr. 9. 20:01
1/5 anonim válasza:
Hát, megijedek, de nem haragszom meg ezért senkire, inkább röhögök rajta.xD
2/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen a hangulatom épp :D
3/5 anonim válasza:
Ha ezt úgy gondolod, hogy a szemem elé teszi a kezét vagy rámugrik vagy átölel, akkor utálom. Nálam nem fér bele az ilyesmi idegenek részéről. Ha úgy ijeszt meg, hogy rámüvölt, hogy "húúúú", akkor csak nézek vagy röhögök és elkönyvelem, hogy az illető megragadt agyilag egy óvodás szintjén. Utoljára gimiben volt divat az ilyesmi, hogy a lányok erőltetett hlye pcsa módon sikítottak, mikor "megijesztette" őket egy fiú. Felőlem lehet akármilyen helyes a pasi, az infantilizmus elég kiábrándító.
4/5 anonim válasza:
Személy szerint utálom ha megilyeaztenek, de sajnos elég ilyedős vagyok... Szóval király.
5/5 anonim válasza:
Egy ideje gondolkodom egy önvédelmi tanfolyamon, szóval ha találok valami jót, lehet, hogy nem én lepődnék meg jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!