Vannak önértékelési problémáid az instagram miatt?
Ha úgy gondolod,hogy vannak akkor szerinted milyen okból kifolyólag,milyen posztok miatt pl..stb.
Szerinted tudsz tenni ellene?
Nem azért kérdezem,mert én ilyen problémával küszködök,hanem a környezetemben lévő embereken észrevettem,hogy milyen hatással van rájuk ez és elég negatív eredményeket láttam.Szeretnék ebből egy felmérést és rájönni,hogy mi okozhatja bizonyos emberekben a stresszt,kisebbségérzetet ez az oldal/alkalmazás.
Engem brutálisan irritál sok a influencer, akik annyira felkapaszkodtak ma már, hogy rendszeresen külföldre viszik őket nyaralni, és minden posztjuk alatt csak azt látom, hogy #szponzorálttartalom, és semmit nem tesznek, csak használják az ingyen kapott termékeket ( tisztelet a kivételnek ) Egyébként meg sokszor panaszkodnak, hogy milyen nehéz ez az élet.
De teljesen jogosak az előző hozzászólások, kikövettem mindenit egy hónapja így már nem irritálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!