Vannak önértékelési problémáid az instagram miatt?
Ha úgy gondolod,hogy vannak akkor szerinted milyen okból kifolyólag,milyen posztok miatt pl..stb.
Szerinted tudsz tenni ellene?
Nem azért kérdezem,mert én ilyen problémával küszködök,hanem a környezetemben lévő embereken észrevettem,hogy milyen hatással van rájuk ez és elég negatív eredményeket láttam.Szeretnék ebből egy felmérést és rájönni,hogy mi okozhatja bizonyos emberekben a stresszt,kisebbségérzetet ez az oldal/alkalmazás.
Az internetet katonai fegyverként hozták világra. Ezt a fegyvert a nép kezébe adták és azóta (főleg az utóbbi években) önsanyargatást végeznek. Pl. Minimálbéres eladó enikő szezon elötti görög/török nyaralásán pózol. Kiteszi instára és elhiszik, mennyire jó élete van. Pedig nem. A többnek látszat miatt alakul ki a kissebbség érzet. Abbol meg a frusztráció. Lájk éhség.
Pusztító dolgok ezek, amiket baromi jó lenne észrevenni, mert igy lelkiszegény y generácio fog valós problem helyett instán,facen majomkodni
Én használom, és nincsenek önértékelési gondjaim. Igen, Gipsz Jakab Thaiföldön sütkérezett - jó neki, ha vagyunk olyan viszonyban, akkor megdicsérem a képet. Példa Gizinek tök jó alakja van, szép csaj, ami remek. Én viszont boldog vagyok a saját életemmel, a Balatonnal és a saját alakommal.
Akinek ezek a cuccok önértékelési gondot okoznak, azoknak valószínűleg bármi azt okozna. Írták korábban, hogy nem muszáj instázni - valóban, de mindez az utcán is szembe jöhet veled. Látod, hogy a másik Volvoval repeszt a körúton, vagy olyan jó nő, hogy még a többi csaj is utánafordul, esetleg a munkatársadat előléptetik, vagy elnyer valami díjat, ami miatt ünnepséget tartanak a munkahelyen. Vannak emberek, akik valamiben jobbak, mint te, nem lehet kikerülni, hogy ezzel találkozz, azonban ettől még nem feltétlenül kell rosszul érezned magad a bőrödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!