Ha valakit örökbeadnak, akkor ő szenved ettől valami lelki sérülést, vagy nem êli meg traumaként, hogy elszakad attól, akiben kilenc hónapig élt és talán merőben más emberhez kerül?
Szerintem nem.
Viszont meg akartam venni egy közeli házat a volt tulaj testvérétől - van egy régi örökbefogadási szerződésem, a srác putriból putriba került, hozzáment egy csajhoz (aki ivóbajnok volt), a csaj 38 évesen felkötötte magát a padlásfeljáróban, a srác néhány évvel később annyit ivott, hogy vért hányt...
Poén, hogy jelentkezett az "unoka" (az örökbefogadott gyerek állítólagos fia, akiről eddig senki sem tudott), és vitte a házat :)
28/F
#3 Hát igen, nagyon komoly procedúra örökbefogadni.
Arra voltam igazán kíváncsi, hogy elég kicsi-e ahhoz, hogy simán alkalmazkodjon más emberekhez, vagy azért tudatalatt mégis okoz valami hiányérzetet?
Mert azt mondják, egy császármetszéssel világrajött gyermek másképp éli az életét, mint egy természetesen született. Hogy valahogy bennemarad ez az információ és másképp reagál dolgokra, ebből gondoltam, hogy szülőanyától hirtelen elszakadás is okoz valamit, nem gyilkolásra gondolok, mint tipikusan a filmekben, hanem, hogy valami "kód épül emiatt belé", és hogy ezt hofy dolgozza fel. :) Remélem, érthető volt.
#1 Bírom az ilyen felbukkanó rokonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!