Van itt olyan, akinek 30 körül/ felett sokkal jobb, teljesebb lett az élete?
Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 16:42
1/7 anonim válasza:
addig, amíg el nem hagyott a barátnőm
mostmácsak menekülés megin
2/7 anonim válasza:
Jelen. Rossz háttérből indultam, a gyerekkorom pokol volt, a fiatal felnőtt éveim kőkemény munkával teltek, harmincas koromra viszont sikerült kitörnöm, anyagilag és - ami még fontosabb - lelkileg is. Sose hagyom abba az önfejlesztést, így évről évre egyre jobb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb az életem. Nem is érzem úgy, hogy kihagytam volna bármi pótolhatatlant bármikor is.
3/7 anonim válasza:
Nekem is. Szar családból jöttem, 29 évesen mentem férjhez, 30 voltam, amikor szültem. A férjem rendes, jó fej, nagyvonalú és nagyon szeret. Anyagilag jobban állok, mint lány koromban bármikor. Élhetőbb az élet sokkal.
4/7 anonim válasza:
Szegény családban születtem, most, 29 évesen millió felett keresek.
5/7 anonim válasza:
Igen, párommal együtt mindkettőnknek, anyagilag is, meg az anyagiaktól eltekintve is.
6/7 anonim válasza:
Én kb. 35 éves koromra értem meg annyira, hogy kialakult a saját egyéniségem. Azóta jól érzem magam a bőrömben. Nyilván nem tökéletes az életem, ahogy senkinek sem az, de szerencsésnek mondhatom magam, mert nem vagyok elégedetlen és tudok örülni annak, amim van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!