Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Baj ha +14 órát is tudok aludni?

Baj ha +14 órát is tudok aludni?

Figyelt kérdés
Hétvégenként, mivel szoktam bulizni járni, 4 körül fekszem le s megebredek este 5-6kor. de hétközben már éjfélkor lefekudtem s 7kor kelek suli miatt. Az baj ha 14 órát alszom? Ront valamiben?

2019. márc. 10. 18:05
 1/8 anonim válasza:
Az baj, hogy rossz topicba írtál, miután itt nézegettél kérdéseket, te kis huncut.:P
2019. márc. 10. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Én meg csak napi 3 órát tudok aludni.
2019. márc. 10. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj. En is tudok. Legalább vmikor kialszod magad. Persze az lenne az optimális, ha rendesen aludnál.
2019. márc. 10. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond. Majd betöltöd a 18-at, le leszel terhelve agyilag és meglátod akkor bírni fogod-e.
2019. márc. 10. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Irigyellek :D
2019. márc. 10. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha hétvégén buli van, és hajnali 4-kor fekszel le, az nem gond, de olyankor is fel kellene kelned délben, vagy délután 1 óra környékén. 14 órát aludni szerintem nem egészséges, arról nem is beszélve, ha pl. vasárnap délután 6-kor kelsz, összesen 6 órád marad lefekvésig, amennyiben hétfőn suli van. Próbálj minden hétköznap 1 órával korábban lefeküdni és 8 órát aludni, akkor nem leszel hétvégén annyira kimerülve, hogy 14 órát kelljen aludnod. Ezen kívül nem árt, ha beállítasz egy ébresztést hétvégén is, mindig a lefekvési időpont után 8 (max. 9)órával, így nem fogsz ilyen abnormális időpontban kelni. A szervezeted egy idő után nagyon megsínyli, ha össze-vissza alszol, és nincs egy viszonlag állandó ébrenlét-alvás ciklusod.
2019. márc. 10. 19:16
 7/8 nemaRendőrség ***** válasza:
17-4 miért nagyobb mint 14???
2019. márc. 10. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy ilyen jót aludtál!

Az alvás természetes dolog, teljesen hasznos egy kimerito dolog után egy jo nagyot aludni.

2019. ápr. 30. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!