Mihez kezdjek, ha napi 8 órát dolgozok Hétfőtől Péntekig, és mire hazaérek, egy agyhalottnak érzem magam? Irodán dolgozok és 24 éves férfi vagyok. Aludni nem tudok, meg nem bírok lazítani sem.
Ez a kiégés? Nem túl korai ez? Nincs valami szer? Már ezen is gondolkoztam.
Félek, hogy lemaradok valamiről, berögzült, hogy csinálnom kell valamit, és folyamatosan jár az eszem. mivel kapcsoljam ki magam?
Mióta dolgozol ott ahol? Ha unod, nem szereted, akkor keress másik helyet. Lehet, hogy legalább egy darabig jó lesz, amíg bele nem unsz, de az is lehet, hogy találsz egy olyat, amit szeretni fogsz.
Ha nem szereted a jelenlegit, nincs értelme ott maradni és szenvedni.
Kezdj el valamilyen fizikai tevékenységet (sport, fizikai munka). Még ha nehéz is rávenni magadat eleinte. Lehet eleinte csak séta, aztán futás például.
Mozdulj ki, menj levegőre, és fáraszd el magadat fizikailag minél jobban.
Én is irodán dolgozok Reggel 8:00-tól 16.00-ig és én is mindig fáradt vagyok..Úgy szoktam hazajönni munka után, mint aki agymosáson volt az egész napos papírmunka miatt :)
Családsegítőben vagyok Általános Irodai Adminisztrátor sokszor küldenek hivatalba, iskolába stb helyre papírokat aláíratni. Igazából mikor hazaérek, már nem foglalkozom a munkahelyi dolgokkal, ki kell kapcsolni itthon :)
Tudom nem vígasztal de én is hulla vagyok a 8 órás munka után. Pedig szeretem is amit csinalok
Délután már semmihez nincs erőm és még szombaton is fáradt vagyok. Irigylem azokat akik még sportolnak, úszni járnak estenként. Ha megpróbálnám belefulladnék a medencébe mert elaludnék két karcsqpás után
😭😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!