Miért nagyobb ünnep a nőnap mint a ferfinap?
November 19 a ferfinap, ezt tudjuk ugye? De a női napot azt mindenki tudja és ünnepli és virág csoki minden szar...
Ha egyenjogúság van akkor miért van ez? Vagy csak a negatív dolgokban van tényleg egyenjogúság?
Mert az egyik oldalon ott vannak a harcos feministák, akik a 20. században kitartó hisztivel kierőszakolták az egészet, mert másban nemigen jeleskedtek, így maradt a nyaggatásos meggyőzés. Ugye a nőknél nem az elért eredmények felmutatása a lényeg, hanem magának a ténynek a kiemelése, hogy nekik vaginájuk van és ezért fontosak.
A másik oldalon meg ott vannak a férfiak akik pont leszarják a férfinapot, mert semmi jelentősége nincsen az egésznek. A férfiak által elért eredmények önmagukért beszélnek, nem kell külön ünnepelni.
Nem tudom de nekem nőként van elegem a nőnapból. Mit kell azon ünnepelni hogy egy pár mellel meg a lábam közt még egy lyukkal születtem és képes vagyok onnan egy mini embert kipréselni? Nagy dolog.
Úgyhogy már előre hányingerem van munkába menni ma, mert megint virág, kötelező jópofi a nagyfőnökkel.. Ugh. Inkább csak dolgoznék, mint a többi nap...
És igazad van kérdező. Ha a nők hátsója ki van nyalva csak azért mert a természet úgy hozta hogy két x-e van, akkor ugyanezért az xy-nal rendelkezőket is megilleti ugyanaz a felhajtás.
Lehet lepontozni
#4. Te vagy egy duzzogo férfi vagy akit kiszelektálnak a csajok, és ahol bírod csak lejáratod őket, vagy egy ritka buta nőszemély.
Nem a lábak közötti lyuk miatt ünnepeljük a nőket, és nem az miatt kapnak virágot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!