Miért "irigykednek" egyből az emberek, ha valaki "nagyobb értékű" autója van valakinek a környezetében?
Jelenleg egy Audi A4-essel járok, 98-as évjárat, szerintem kortalan autó, szép állapotban van. Amint meglátták a munkahelyemen, egyből ment a zúgolódás, susmus, hogy milyen nagy értékű autó, honnan van rá pénzem és ehhez hasonló.
Nem is értem, hogy egy 20 éves, 1,5 milliós autóra irigyek tudnak lenni...
Miért van ez? Ha 20-40 milliós autóval járnék vagy még drágábbal, "megérteném", de így...? Ennyi valóban kivált irigységet?
'98-as A4-ért másfél milliót adni...
Nekem 3+ milliós "sport" autóm van, ami minden gazdaságossági megfontolást nélkülöz. Baromira nem érdekel, hogy ki irigy rá és ki nem
Szintén ilyen autóm van, csak 1 évvel fiatalabb. Itt is ment a susmusolás meg a "de jóómegy valakinek" beszólások, kb 1 hétig, utána leszarták. Én sem értettem, ezeket a reakciókat. Nem egy kitudja milyen sportautó, csak egy akkor 17 éves, dízel kombi volt. Bár mivel német import, az N-es rendszám megtudja zavarni azokat akik nem értenek az autókhoz, csak annyit látnak hogy Audi meg nem túl régi rendszámú.
Mióta megvolt az autó kb egy hete, a szomszéd is átjött megkérdezni hogy az enyém-e, hány éves meg mennyiért vettem. Hihetetlen. Amikor ő vette az autóját eszembe nem jutott volna átmenni kérdezősködni.
Nyugi, majd megszokják, utána beszélnek másról.
"ment a zúgolódás, susmus hogy....honnan van rá pénzem"?
He-he, vicces gyerek.
Lehet, hogy pont arról volt szó, mennyire szakadt csóri autód van.
Amúgy, miért is kortalan? Hiszen Te írtad hogy 98-as évjárat.
Arról nem is beszélve, hogy mióta számít "nagy értékű"-nek egy másfél milliós autó?
Sajnos a mai ember olyan, ha nekem nincs neked minek, vagy a legdurvább neked se legyen.
Ha még is van , jó állapotban van újnak néz ki, akik nem értenek hozzá, de nagy hang birtokosa hullámokat fel tudja kavarni , 30 40 millás autónak latja az is aki csak legyintett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!