Fiúk! Nektek ez bejön? Többi lent
Figyelt kérdés
Nektek bejön ha egy lány magas, vékony, hosszú lábú, formás fenekű de elég kis melle van? Rengeteg helyen olvastam hogy a fiúknak/férfiaknak a telt nők jönnek be nagy mellekkel. Innen kinek jön be a kis mell?2019. márc. 3. 19:17
3/13 anonim válasza:
Csonó privátot fogsz kapni :D egyébként nekem is.
4/13 nemaRendőrség válasza:
Ha lehet választani inkább nagy mell, de ha választani kell egy alacsony nagymellű lány között és egy magas kisebb mellű között akkor inkább a magas.
Szerencsére a barátnőm magas és tökéletesek a mellei is
6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó hogy érted hogy problema?
2019. márc. 3. 20:02
7/13 anonim válasza:
Nekem inkább a hosszú láb miatt lenne szimpi egy ilyen nő.
8/13 anonim válasza:
Én nem szeretem a magas nőket. A pici törékeny hölgyeket szeretem. Viszont a kis cici szintén hátrány, legyen közepes mell, közepes popó.
9/13 anonim válasza:
Ha valasztani kene, inkabb, formas labak es kis mell mint nagy mell es ronda labak. Es ha meg magas is vagy az nalam plusz pont.
F/23
10/13 anonim válasza:
Ha személyisége megfog, nem a melle fog érdekelni.
Szeretem a magas, vékony lányokat.
Budapesti férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!