Lányok, nektek bejön fuji? (Warframe streamer)
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, de a barátaim szerint fura az ízlésem, így nem merem bevallani neki. :D
2018. okt. 3. 16:04
1/5 anonim válasza:
Biztos, hogy nem te vagy véletlenül ez a fiú?
Egyértelműen nem egy mai szépségideál, és elég ápolatlannak is tűnik, de hát kinek mi tetszik... Mi vonz benne téged?
2/5 anonim válasza:
Mégis mi a tökömér ápolatlan? Hát te hülye vagy :D
3/5 anonim válasza:
Szerintem aranyos. Nem egy mai kigyúrt szépfiú, de nekem azok nem is jönnek be. Ha meg kocka, az csak még egy plusz nekem.
4/5 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nagyon nem. 28L
5/5 anonim válasza:
#1-es, nagyon nem igénytelen a srác, sőt.. Inkább igényes!
Na de hogy a kérdésre válaszoljak, nekem bejön. Nem csak külsőleg az esetem, hanem belsőre is. Ritkán látni ennyire csupaszív embert mint amilyen ő is. Ha nem lenne párja szívesen bepróbálkoznék.. :D 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!