Van meg olyan akinek bejön és tetszik a Konyhafőnök új séfje?
Külsőleg határozottan jól néz ki (számomra legalábbis), de a stílusa nekem valami borzasztó, igazi arrogáns paprikajancsi.
A legelső séf a megrendíthetetlen, de korrekt szigorával ezerszer szimpatikusabb volt. De hát kinek a pap, kinek a papné :)
És mi az ami meg ennyire taszító a belsejében?
Sokaktol hallottam hogy mennyire lekezelő na de ez miért baj? O mar elég sok mindent elért az életében annak ellenére hogy milyen fiatal erre büszkének kell lenni, nyilván én se viselkednek ugyanúgy egy kukással mint egy velem tudásban és pénzben is egy szinten levő emberrel, szerintem ezzel nincs olyan nagy baj.
Egyébként nem tudja valaki hogy van e barátnője?
Szerintem a kedves(ebb) stílus egyáltalán nem megalázkodó, nézd csak meg Bernáth Józsefet. Kimért volt, de sosem lekezelő, nem éreztette a versenyzőkkel, hogy fú mekkora senkik.
Mellesleg a legtöbb embernél a partnernek vagy mentoráltnak tekintés jobban beválik, mint az arrogáns lekezelés. Az nagyon sokak önbizalmát, versenyzési kedvét elveszi.
Nekem a Bernáth József a favorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!