Van meg olyan akinek bejön és tetszik a Konyhafőnök új séfje?
Figyelt kérdés
Ki az akinek inkább az olyan pasik jönnek be akik kicsit bunkobbak lekezelőek nagyképűek és szigorúbbak? Tehát az olyan pasik mint az íj sef. Én pl teljesen odavagyok értek kiváncsi vagyok hogy más is van e így vele.2018. márc. 30. 14:42
11/11 anonim válasza:
Nekem nem jön be se külsőleg se belsőleg. Külsőleg nekem bájgúnáros ( de ha úgy nézem, ebben a "kategóriában" jó a stílusérzéke. A modora az adás végére javult,emberibb lett. Az elején tapló volt,így a végére talán még jófej is. De Zé állandó csajozása és ripacskodása sokkal iritálóbb a számomra,mint esetleg a bunkó és nyers stílus. Eddig én Sárközi Ákost kedveltem a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!