Lányok, nektek bejön a hosszú haj egy srácon?
Nem túl hosszúra gondolok, váll alá ér pár centivel.
Gondolkoztam már azon, hogy a csajok miatt levágatgom, de nem szívesen vállnék meg a hajamtól. Az arcom is olyan, hogy illik hozzá, de sok lány megszólta már, hogy minek ez.
Csak akkor, ha alapvetően nagyon férfias és nem kifejezetten feminin, akinél azon gondolkodom, hogy lány vagy fiú. Volt már olyan, hogy a mellét néztem konkrétan, hátha csak egy férfias nő .... vagy mégis egy nőies férfi?
Szóval sok függ az arcformától és a testfelépítéstől. Valakinek nagyon jól áll.
Magas vagyok (185cm), sportolok is, de a képem eléggé gyerekes még.
Leírnátok hány évesek vagytok?
köszi
Ha jól áll, és nem zsíros, ápolatlan akkor bejön. Főleg ha szőke (de más szín is lehet szép, csak ez a kedvencem).
16L
Hülyeség azért levágni vagy megnöveszteni a hajad, hogy vajon a lányoknak/pasiknak tetszik...
Például az ex barátnőm mindig is azt mondta, hogy neki nem jönnek be a hosszú hajú pasik, de aztán velem mégis összejött, és nem akarta sose, hogy levágjam.
Imádom páromé is hosszu és van hozzá szakálla
Viking szexis
🤤🤤🤤🤤🤤🤤
22/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!