Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejön a hosszú...

Lányok, nektek bejön a hosszú haj egy srácon?

Figyelt kérdés

Nem túl hosszúra gondolok, váll alá ér pár centivel.

Gondolkoztam már azon, hogy a csajok miatt levágatgom, de nem szívesen vállnék meg a hajamtól. Az arcom is olyan, hogy illik hozzá, de sok lány megszólta már, hogy minek ez.

2019. jan. 18. 19:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
29%

NEHOGY LEVÁGASD!!!

Egy lány miatt se, érted? A lányok miatt úgy unblock meg semmiképpen!

Van, akinek kifejezetten bejön (mint pl. nekem (nem szeretnék ismerkedni)).

Plusz, ezzel gondolom társul egy nem mindennapi, egyedi megjelenés is, ami nekem nagyon tetszik.

Ui. Tévedés, hogy a feminin férfiak nem vonzóak. Persze, van, akinek valóban nem, de akad azért pár lány, akinek ez tetszik (mint pl. én).

Uui. A hosszú hajaddal még ultragáz, ámde nagyon nevetséges poénokat is el tudsz sütni (ha érdekel, írj).

2019. jan. 18. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
41%

És ha nem tetszik a szemed a csajoknak; kinyomod?

Ha jól áll, akkor minek vágatnád le? Pár kis hule pcáért, mert nekik éppen nem tetszett?

Az inkább fontosabb te jól érezd magad a bőrödben, majd megtalalod, azt aki tovább lát a hajad hosszúságán, az értelmesebbik részét.

2019. jan. 18. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

Kik pontozták le a 11-est meg a 12-est?! Teljesen igazuk van!

SENKIÉRT ne tegyél magaddal semmit, ha te nem akarod. Ha neked tetszik a saját megjelenésed, akkor előbb utóbb lesz más is, akinek tetszik. Akinek meg nem, azzal meg minek foglalkozni?

(És azzal is egyetértek, hogy pár lánynak/nőnek a feminin típusú srácok is bejönnek. 30 éves nőnemű vagyok és a szépfiúkat nagyon is megnézem, eye candy. A rocker/metalhead srácok pedig egyértelmű győztesek az összes felett, számomra legalábbis és ott elég gyakori a szép, hosszú haj! Szakállal vagy anélkül.)

Egy hosszú hajú férfi/srác után mindig megfordulok. Persze van, hogy az arca és az összkép miatt végül megbánom, de elsőre mindig felkelti az érdeklődésem.

2019. jan. 19. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:

teljesen felesleges bekategorizálni a hosszú hajú férfiakat. Nekem his hosszú a hajam, de se "feminim férfi" se metalhead nem vagyok.

Amúgy voltak idők, hogy a férfinak az volt a büntetése, hogy levágták a haját, mert az nagy szégyen volt minden férfinak.

2019. jan. 20. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!