Lányok! Nektek bejön az egyszerűbb, rövidebb haj a férfiakon?
Rövid hajam van, oldalt pár milis, felül pedig hosszabb. Semmi extra. Ha képet kéne mutatnom, ehhez hasonlít a legjobban: [link]
A többi férfit látva, teljesen kívülállónak érzem magam. :D
Pláne, hogy a "nők kedvencei", a híres modellek, meg mindenkinek valami hosszú beállított haja van. Kezdek elbizonytalanodni, hogy nekem is váltani kéne.
Nektek mi a véleményetek? 23/F vagyok egyébként.
Mindenki a fazonokra van rágörcsölve s hogy kinek milyen haj tetszik...
Ideje lenne észbe kapni:
Az arcformának megfelelő s előnyös fazon kell!!!
A legtöbb kis kinyalt fiucskának oldalt felnyírt felül hosszú(6-10cm) haja van....azt nem is figyelik hogy a vékony hosszú arcukat ez jobban nyújta...
Én azt mondom keresd meg a neked illő hajat.
Ismimnek pl jobban áll ha jobban fel van nyírva, másiknak meg előnyösebb az ahogy csináltam: Oldalt 2mm, felül 3cm s átmenet a kettő közt.
Ha felül hosszabbra hagytam volna idétlenül nézett volna ki - beleegyezett a levágásba ahogy látta
+nem szereti amúgy se a hosszút.
Kedves kommentelő, attól hogy valakinek hosszú a haja az nem azt jelenti, hogy zsíros vagy/és rocker...
Nekem pl combközépig ér s karban tartom.(tény nő vagyok, de sokszor a hosszú hajról igénytelen dolgokat állítanak. Holott rengeteg frizurát lehet csinálni, én még sálnak is befonom 10-es fonásba s variálom)
De ismerek olyan srácot, akire ránézésre megszólja az ember "fujj szakáll s mekkora, biztos igénytelen és durva szálas, büdös"
Fazonra vágja, ápolja (az ápoló szerek többe kerülnek, mint az én hosszú hajamra a cuccok), puha s jó illatú.
Bemutatkozáskor anyám is csak úgy nézet s megjegyezte neki "puha szőrös kis barátom"
Kérdező:
Olyat csinálj ami előnyös vagy/és szereted!
25/N (fodrász, tetováló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!