Oxford szemelyisegteszt? (Szekta tagok)
Figyelt kérdés
Kitoltottem azt a szemelyisegtesztet es eleg naiv voltam, hogy csak utana olvastam utana. Jonak tunt, hogy ingyen kiertekelik. Elmentem, adtak egy grafikont es ajanlottak pszichologiai filmeket, hogy nezzem meg es utana toltsem ki ujra es kuldjem be, aztan emailben elkukdik (nem kell visszamennem). 16 vagyok szoval szerintetek ebbol lehet baj? Facebook alapjan tudjak hova jarok suliba, meg a lakcimemet, telefonszamom (ezt nem a facebookrol). Nem irattak ala semmit de olvastam hogy szekta tagokat keresnek? Ennyi idosen felfognak ellenem barmit hasznalni? Illetve mi a jobb ha most letiltom oket vagy ujra kitoltom es utana bekenhagynak? Tudom hogy utana kellett volna nezni, de mar nem tudok mit csinalni.2019. febr. 13. 08:27
11/11 anonim válasza:
Igen, tartsd magad tavol toluk. Csak be akarnak halozni, hogy agymosott robot legyel koztuk, meg lehuzni penzzel. Felejtsd el az egeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!