Oxford Aviation Academy - ha náluk a kritériumoknak megfelelek, akkor 30 évesen lehetnék általuk pilóta? Bővebben lent.
Illetve a képzés alatt hitelt vesznek fel, vagy teljes egészében a jelentkezőnek kell a horribilis költségeket kifizetnie?
Nem a jó kérdéseket teszed fel. Azon kellene inkább gondolkodnod, hogy mit csinálsz utána, ha meglesz a szép kis kék könyvecskéd, amit 15 millióért megvettél. Dolgozni is akarsz? Hol?
Én 2 éve végeztem az OAA-nál, semmit nem találtam. Elég drága nyelvtanfolyam volt.
Tehát nem elég, hogy az első tiszteknek évekig a nevetségesnél is kevesebbet fizetnek, még munkalehetőség sincs?!
Miért? Ennyire kevesen repülnek manapság, vagy ennyire olcsó a jegy?
Mindkettő ;)
Európában az elmúlt években egyedül a Ryanair kínált álláslehetőséget. Ez 2013-mal megszűnt, határozatlan ideig teljesen felfüggesztették a felvételt. NINCS 1 másik cég sem, aki venne fel embert.
Amúgy a nevetségesen kevés első tiszti fizuról.. A ryanairhez ha felvettek, akkor le kell perkálnod 27.500 GBP-t. Típus képzés. Ez majd 10 millió Ft. A kezdő fizetés pedig nettó 300 ezer huf. Semmiféle lakhatási, kaja vagy bármilyen egyéb támogatással. A munkavégzés városát a Ryanair mondja meg, semmilyen beleszólásod nincs, simán kaphatod Londont. 300-ból Londonban egy lakást nem tudsz bérelni, és akkor még nem ettél és pláne nem kezdted el törleszteni a 10 milliós tartozásodat..
Szuper. Mondják nekem ezek után, hogy csak nálunk van válság. Egy manikűrös többet keres...
Hol vannak a nem is oly régi kilencvenes évek szuper-fizetései? Hatvan millió egy tapasztalt kapitánynak...
A CAVOK nem ad pilótát a Wizzairnek, ez egy az egyben kamu. Az Oxfordos próbálkozott náluk is.
A Wizzair évek óta nem vett fel új kadétot (!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!