Oxford szemelyisegteszt? (Szekta tagok)
Szcientologus szekta, teljesen mindegy igazabol, csak ne reagálj innentol semmire.
Nem a szemelyisegteszt a veszelyes, hanem ha behaloznak a hülyeségeikkel, es te epited le a sajat barataidat, csaladodat es joforman onszantadbol talicskazod hozzajuk a penzedet.
A szemelyisegteszt azert van, hogy kiszurjek a befolyasolhato embereket (akiket konnyu beetetni es kesobb zsarolni is akar).
3: Miért küldenéd vissza? Ezentúl ne reagálj semmilyen megkeresésre, és te se keresd őket.
Nyilván azt mondják, hogy erős személyiség vagy, mert ezt akarod hallani :D
Barki jo nekik, mert ha mas nem, ingyen dolgozol majd nekik, es a modosabb ismeroseidet be is rangatod, ha tudod. Persze, hogy azt mondjak eros szemelyiseg vagy... Biztos hozzateszik hogy ezen+azon meg dolgozni kell, es igazi vezeto leszel, nagyon sikeres stb.
Nem szegyen az, ha valaki tudja, hogy befolyasolhato (az emberek 90%-a az), hanem az, ha nincs semmi onismerete.
Jaj azon a budapest dienetikai marhaságon én is voltam, hasonló okból mint a kérdező. Ó, személyiség teszt! Ingyen! Nézzük. Aztán valami tanfolyamot/vizsgát akartak velem csináltatni, ami pár ezer lett volna de ledolgozhattam szórólapozással. Kíváncsiság vezérelt, megcsináltam. A vizsgán (addigra már magamban röhögtem az egész baromságon) simán szembe mentem velük, elmondtam a véleményem az egészről és hogy nem értek velük egyet. Azt a halálos megdöbbenést, frusztrált haragot! Nagyon jól szórakoztam. A végén hebegbe közölte velem az egyik, hogy hát de hát így nem adhat vizsgát. Közöltem vigyorogva hogy nem gáz, nem kell ez a hülyeség. :D szabályszerűen látni lehetett rajtuk, ahogy nem tudnak mit kezdeni valakivel, aki nem birka.
Ennek már vagy 15 éve és még azóta is kapok Amerikából képeslapokat, meg könyv ajánlókat, ilyesmiket. Sose olvasom el őket, mindig a kukában landolnak. Egy pár évig még telefonon is próbálkoztak, szóval azt mondom, lerázni nehéz őket, de tenni semmi illegálisat nem fognak szerintem. Csak fárasztóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!