Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Oxfordi...

Mi a véleményetek az Oxfordi személyiségtesztről?

Figyelt kérdés

M egy ilyen 200 kérdésből álló tesztet kellett kitöltenem állásinterjún, illetve egy 80 kérdéses IQ teszt szerűséget.

Ha ezeken átmegyek akkor hívnak be 2. körös interjúra.

Szerintem elég gáz és tolakodó kérdések is vannak a tesztben, aminek válaszaira úgy gondolom akárkinek nem lenne köze.

2018. júl. 24. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
SCIENTOLÓGIAI CSAPDA ! Semmi köze az egyetemhez , ők találták ki ezt a cseles tesztet hogy bárkinél hibát találjanak . Ekkor ők drága könyv tanfolyam hitel esetén kikúrálnak . Az E méter egy hazugságvizsgáló amit nem is használhatnak . A lélektan azért az ellenségük mert ők buktatják le észérvek és logikai által . Hazug banda , kerüld őket . Keress rá a neten milyen szervezetek az övék , narconon és egyéb álcivil mozgalmak . Meglepődsz mennyi üzletarc politikus stb van benne hazánkban is ...
2018. júl. 24. 20:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Kicsit utánaolvastam nagyon meglepődtem, hogy ilyen 200 kérdéses tesztet odaraktak elém :D

Szerintem egy állásinterjún a szakmai felkészültséget kellene nézni, meg azt hogy van-e kölcsönös szimpátia stb.

2018. júl. 24. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!