Hétvégén majd megőrülök attól hogy nem tudom mit csináljak. Nincs kihez szólni. Milyen ötletetek van?
Néhány hónapja volt párom és vele töltöttem a szabadidőm. Aztán jött egy olyan időszak, mikor sokat dolgoztam és örültem ha tudok pihenni és bepótolni az elmaradt házimunkát.
Most viszont a munka mennyiség is visszacsökkent heti 40 órára. A lakásban is egyedül maradtam, nincs kihez szólni.
Hiába szervezek szombatra a nap nagy részét kitöltő hobbis programot, vasárnap délelőtt kitakarítok, és délután 3-ra már jön az az érzés, hogy megőrülök, hogy nem tudom mit csináljak.
Milyen ötletetek van?
Barátaim nincsenek, a családommal alig van kapcsolatom, a hobbimmal foglalkozom, de ezen felül megint nem tudok mit csinálni.
Irigyellek, hogy ennyit lehetsz egyedül.
Egyébként ki is mozdulhatsz, mozi, színház, kirándulás, sport, kiállítás, koncert stb. Mindig van érdekesség és ha nincsenek is barátaid, ezeken a helyeken, tevékenységekben még akár új emberekkel is ismerkedhetsz.
Hogyhogy nem tudsz mit csinálni? Nincs kedved elmenni valami workshopra, megismerni emberek, vagy hétvégi tanfolyamra, nyelvórára járni? Vagy önkéntes munkát végezni?
Én is nagyon magányos voltam pár éve, aztán rájöttem, hogy az én felelősségem élményekkel megtölteni az életemet. Különben egymagam maradok a szarban.
Szerintem két lehetőséged van.
Mivel nem fog senki becsengetni hozzád, hogy szórakoztasson, ezért kereshetsz valamilyen programokat neten (mindig van aktuális hétvégére is programajánló fent, hova érdemes lelmenni stb), vagy otthoni elfoglaltságot keresel, pl. nyelvtanulás üres időben, olvasás vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!