Mit csináltok a suli kezdés előtti utolsó hétvégén?
Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 10:18
1/10 anonim válasza:
Itt a gyakorin olvasgatok kérdéseket, mert nehezen veszem rá magamat, hogy matekot tanuljak 0. ZHra :) , de valószínűleg tanulni fogok, csak most kicsit nehezen indul.
2/10 anonim válasza:
Ezt az oldalt olvasgatom, macskázok, filmezek.
4/10 anonim válasza:
Megbánom,illetve megbántam,hogy megszülettem,mer visszamegyek abba a rossz közegbe,meg ebbe a xar oktatási rendszerbe,na jó inkább a rossz közeg miatt...retek..
5/10 anonim válasza:
rettegek a hétfőtől és hát most, ez az elfoglaltságom:(
Félek a gimitől, de nagyon
7/10 anonim válasza:
Most végeztem a gyerekek szobájával, ágynemű stb..
Minden készen áll a hétfőre.
Tisztaság, rend, fegyelem:DD és nekünk szülőknek kezdődik a szabadság:DD
9/10 anonim válasza:
Rakott krumplit csinálok, és hangolódok arra, hogy hétfőtől megint tele lesz a busz hátitáskás csacsogó diákokkal, munkából hazafelé a buszon.
10/10 anonim válasza:
nevetek azokon akiknek suli van, en mar tavaly vegeztem, megkonnyebules eskuszom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!