Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Voltatok mar olyan faradtak,...

Voltatok mar olyan faradtak, hogy nem tudtatok mit csinaltok?

Figyelt kérdés
Koran kelek a het 6 napjan, es egyszeruen nem tudom megszokni. Delelott nehezen magamhoz terek kb a keles utani 3. oraban, aztan mag par ora mulva mar hullafaradt leszek es ez estig igy is marad. Kozben teszem a tennivaloim ithon, bevasarolok csinalom a dolgaim, talalkozok emberekkel. Soha nem tudok delutan aludni, es mostmar zombi vagyok kb. Azon kapom magam, hogy nem is tudom mar mit csinalok..elfelejtek dolgokat, ideges vagyok, nem tudok koncentralni..
2018. júl. 24. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. júl. 24. 21:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen. Hidegrázásom volt a fáradtságtól.
2018. júl. 24. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Álmodtam a megállóban állva. Egyszer "elfelejtettem" hogyan kell lépcsőn felfelé levegőt venni.
2018. júl. 24. 21:57
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Általában betépve szokott ilyen előfordulni.
2018. júl. 24. 22:03
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Persze. Vezetés közben. Reggel elindultam aztán hopp, ott voltam a munka helyen. Kicsit kimaradt az út nagyrésze. Nem voltam bszarva áh dehogyiiis. Azóta próbálom rendesen kialudni magam, elég durva volt..
2018. júl. 24. 22:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem olyan volt, hogy munka utan leszalltam a buszrol es nem tudtam merre kell indulnom hazafele. Vagy eppen fulladas jott ram. Elhagytam dolgokat. De ez a vezetos dolog sem piskota kedves 5-os! Elhiszem, h be voltal sz.va.
2018. júl. 24. 22:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja a legjobb az volt, amikor mar kb 10 honapja ilyen 4-6 orakat aludtam, heti 6x, egyik nap a nap vegen, munka es tanulas utan felszalltam a buszra, es biztos latszott rajtam, hogy faradt vagyok, a sofor azt hitte reszeg vagyok. Ez eleg megalazo volt azert..
2018. júl. 24. 22:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Rengetegszer. Én mondjuk csak heti 5 nap, de szintén kora reggel kelek, 2 óra út melóba, 10 óra munka, 2 óra út haza. Másfél éve ez megy, és néha kijönnek rajtam a kimerültség tünetei. Minden volt. Buszon sokat alszok. Nem jó dolog, de egyszerűen nem tudok ébren maradni. Sokszor hétvégét is végig alszom vagy vegetálom.

Kimerültségemben sokszor csinálok én is hasonlókat. Elfelejtem melyik kulcs nyitja a bejárati ajtót amit 15 éve használok meg hasonlók. Van olyan enni sincs otthon energiám. Éhes vagyok, de az plusz egy óra ébrenlét lenne ami nem éri meg, inkább másnap reggel munkába menet veszek egy pizzaszeletet.

Múlthét pénteken el kellett még egy heti munka után éjfélkor indulnom egy terméket átvenni 100km-el arrébb. Jövök hazafele hajnali 2-kor az autópályán és azt veszem észre hogy az egyenes sávot tartani nehezemre esik, mert elbambulok, emellett hogy másodperceke telik az agyamnak belőni hogy az előttem haladó járművek milyen távolságra vannak. És az volt a durva hogy ez egyik percről a másikra állt be. Első pihenőnél lementem és telefonáltam a főnöknek hogy ez nem lesz a helyszínen másnapra, mert nem fogok balesetet kockáztatni miatta. Úgyhogy ott éjszakáztam a kocsiban.

Most egy hét fizetett szabadságra lettem téve emiatt hogy pihenjem ki magam. Szombat-vasárnap alvással telt. Tegnap is csak vegetálva beszélgettem és kártyáztam a családdal két szundi között. Ma már elmentem a tescoba bevásárolni, meg súlyzóztam itthon egy kicsit. De már sokkal jobb. Holnap szerintem elmegyek futni is, meg kezdek magammal valamit.

De nagyon jól megfizetik ezt a munkát. Állandóan talpon kell lenni meg szívni, de annyi pénzt látok belőle hogy nem is kérdés hogy megyek-e. Szóval ez van. Most vagyok fiatal, most bírom ki, most kell pénzt összeszednem ha nem hitelre akarom alapozni az életem. Annak meg sajnos ez az ára.

23/F

2018. júl. 24. 22:18
 9/11 Metionin ***** válasza:
100%
Egyetem alatt volt hogy 50 órát voltam ébren egyhuzamban (éjszakás műszakból órára, vissza műszakba, vissza órára) és olyanokat csináltam hogy betettem a kávésbögrét a hűtőbe, hallucináltam hogy esik az eső meg hogy mozog a lépcső, villanyoszlopokat néztem embereknek, képeket láttam mozogni a falon, illetve egyszer álltam 10 percet egy ajtó előtt és csodálkoztam hogy miért nem jön a lift. Meg egyszer felszálltam a buszra és a bérletem helyett egy kalcium pezsgőtablettás dobozt mutattam fel. És fel sem tűnt csak utólag.
2018. júl. 24. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

3 nap ébrenlét után én is hallucináltam a kimerültségtől.

Hasonlóan mint az utolsó válaszoló, én is benéztem az utcán távoli dolgokat, aztán közelebb érve kiderült, hogy nem is az van ott amit láttam.

De rám inkább a szemem sarkából, pillanatokra felbukkanó dolgok vagy éppen hangok hallása volt a jellemzőbb. Például éjjel hallgattam zenét, úgy, hogy fejhallgató volt a fejemen és állandóan hallottam, hogy szól a tesóm. Levettem a fejhallgatót a fejemről, odanéztem és láttam, hogy alszik.

Szóval ilyen kis apróságok, de voltak néha komolyabbak is amik rám is a frászt hozták.

a dekoncentráltság és a feledékenység a kimerülés esetében alap.

Nem is beszélve arról, hogy úgy égett és könnyezett a szemem, hogy csak na.

Aztán valamennyivel több mint 3 nap ébrenlét után végre sikerült magam jól kialudni.

2018. júl. 24. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!