Csak szerintem undorító valakinek azt mondani, hogy agyonverlek, még akkor is, ha feszült a helyzet, és az illető rettentő ideges?
Teljesen egyetértek veled kedves első válaszoló. A káromkodás, b+ számomra is belefér, és én is letudom annyival.
Nem értem mi visz rá egy alapjarton értelmesnek és empatikusnak tűnő embert, hogy így szitkozódjon.
Azért nem mindegy, hogy milyen események után mondja ezt egy ember.
Például velem történt olyan, hogy a szomszéd C gyerek kilövöldöste a kalitkában lévő papagájainkat légpuskával. Szeeintem ilyen esetekben teljesen jogosak az "agyonverlek" "kibelezlek" felakasztalak a nyelvednél fogva" "lámpabúrát csinálok a bőrödből" és hasonló fenyegetések. Hogy őszinte legyek, megtenni is jogos lett volna ezeket, csak sajnos az önbíráskodásnak és gyilkosságnak minősült volna.
1-es vagyok.
Kiegészíteném a válaszom ha olyan eset történik ami hasonló kaliberű mint amit a hármas válaszoló ír, akkor indokolt a fenyegetés és akár a fizikai erőszak alkalmazása is véleményem szerint, az ilyesmi vérlázító, minimum csonttörés lenne az optimális büntetés érte.
Igen borzasztó, annyira el tudok szomorodni mikor ilyet hallot.
Nekem a saját anyàm mondta mert nem tetszett neki a pasi akivel kikezdtem, és nem azt csináltam amit ő akar. A szavai évek múltán is a fülemben csengenek. Soha nem fogom neki megbocsátani. És el se tudom képzelni hogy én eddig lesüllyedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!