Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti nem féltek, hogy az incelek...

Ti nem féltek, hogy az incelek rendes, globális terrorszervezetté alakulnak, mint az isis mondjuk? Szerintetek mennyiben hibásak a nők és ezek a férfiak, hogy idáig harapózott el a helyzet?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy egy jóga órén megint lövöldözés volt, bár az még nem biztos, hogy incel csinálta, de még csak pár hete volt az előző inceles merénylet. Egyre rosszabb a helyzet, de mégis mit lehetne tenni?

2018. nov. 4. 01:09
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
26%

Mi mást lehetne tenni, mint segíteni ezeknek a mentális beteg embereknek?

Ehelyett mit teszünk? Tovább alázzuk és cikizzük őket, nézd csak meg mondjuk a gyk-t. Ezzel tovább súlyosbítva az állapotukat, és megsürgetve a tragédiát. """jobb""" esetben öngyilkos lesz, rosszabb esetben visz magával másokat is.

2018. nov. 4. 01:12
 2/41 A kérdező kommentje:

Bocsi, most olvasom, hogy biztos, hogy incel volt

[link]

2018. nov. 4. 01:13
 3/41 anonim ***** válasza:
15%

Nem támogatom őket, nem is vagyok teljes mértékben nő gyűlölő. Tudom, hogy sok esetben a saját hibámból nincsen barátnőm, de viszont az fáj, hogy akim volt elárult.

Néha az én fejembe is megfordul egy-egy dolog.

2018. nov. 4. 01:14
 4/41 anonim ***** válasza:
50%

de az a durva, hogy ez a csávó sem egy okádékfejű gnóm

[link]

ahogy az előző merénylő sem volt az

2018. nov. 4. 01:16
 5/41 anonim ***** válasza:
19%

Én is félig meddig vagyok ilyen helyzetben. 30 éves vagyok és én se kellek a fenének se.. számomra is frusztráló és nincs is kedvem már tenni azért, hogy ez változzon. Számomra se jön össze a szex. Bár ettől függetlenül nagy nehézségek árán már össze össze jött.

De most is utoljára fél éve volt.

2018. nov. 4. 01:18
 6/41 anonim ***** válasza:
14%

Nekem lenne erre egy ötletem, de félek, az Isis betalálna.

Egy alapítványt csinálnék, ahol mindenki tud beleadni egy robotbaba árába és azoknak adni, akik ezt nem engedhetik meg maguknak anyagilag.

2018. nov. 4. 01:30
 7/41 anonim ***** válasza:
72%
Elmegyogyintezet.
2018. nov. 4. 01:36
 8/41 anonim ***** válasza:
24%

8# Nekem volt műpuncim, nem ugyan az mint nővel. Így szerintem egy robot szex baba se adná ugyan azt az érzést meg. Nem ugyan olyan mint nővel lenni. Számomra továbbra is frusztrációt okozna. Tudom, mivel volt.

Eleinte még jó volt, de aztán rá untam, mert tudtam, hogy nem élő ember és nem tudtam tovább élvezni.

2018. nov. 4. 01:48
 9/41 anonim ***** válasza:
81%

#8: es miert is? Az ilyeneknek igen sulyos mentalis problemaik vannak.

A nok miert lennenek hibasak? Talan kotelezo dugniuk? Foleg egy ideggyenge beteg emberrel?

2018. nov. 4. 02:09
 10/41 anonim ***** válasza:
27%
Az, hogy elmegyógyintézettel példálózol csak azt bizonyítod, hogy közöd nincs a pszichiátriához, ilyen beszólásokkal csak annyit érsz el, hogy a gyűlöletet tovább növeled bennük. Meg hogy gondoltad, minden elkeseredett szingli pasit bezársz, akinél meg van az esélye, hogy kijön ez a dolog? Ki mondta, hogy neked kötelező szexelni velük, ki mondta, hogy egyáltalán te kellenél nekik? Pont hogy sokszor egy szerelmi csalódás váltja ki ezt.
2018. nov. 4. 02:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!