Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti nem féltek, hogy az incelek...

Ti nem féltek, hogy az incelek rendes, globális terrorszervezetté alakulnak, mint az isis mondjuk? Szerintetek mennyiben hibásak a nők és ezek a férfiak, hogy idáig harapózott el a helyzet?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy egy jóga órén megint lövöldözés volt, bár az még nem biztos, hogy incel csinálta, de még csak pár hete volt az előző inceles merénylet. Egyre rosszabb a helyzet, de mégis mit lehetne tenni?

2018. nov. 4. 01:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
26%
28-as pedig tipikus példája a demagógiának aki szándékosan félreérti a másik hozzászólását. Téged is be lehet börtönözni ennyi erővel nagyokos.
2018. nov. 4. 10:54
 32/41 anonim ***** válasza:
62%
Bezárok mindenkit, az lesz a legjobb mgoldás! :)
2018. nov. 4. 11:56
 33/41 anonim ***** válasza:
80%

Nem bezárni kellene őket, ha kizavarni a négy fal közül a való életbe.

Pár hét önkéntes munka egy idősek otthonában, anyaotthonba, gyerekosztályon. Ahol különféle emberek vannak, nők, férfiak, gyerekek, vegyesen. A maguk élettörténetével, a problémáikkal. A tökéletlenségükkel.

Az incelekkel az a legnagyobb baj, hogy a szociális képességeik fejletlenek. Nem tudnak emberi kapcsolatot kialakítani, nincs tapasztalatuk más emberekkel, nem értik a metakommunikációt. Olyanok, mint egy UFO, aki csak véletlenül idevetődött, de köze sincs a fajhoz.

Minden tapasztalatuk a médiából és online szerzik.

2018. nov. 4. 13:01
 34/41 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem meg maga az emberi természet ilyen kirekesztő sok van olyan utálják a cigányokat,hajléktalanokat,

mindenkit aki kölönbözik tölük.

USA_ban régen vannak hasonló gyilkosság pl.iskolai lövöldözés gyakori ott

2018. nov. 4. 15:10
 35/41 anonim válasza:
41%

# 34

Elfelejthetnétek már ezt az "incelek a 4 fal közt élő kockák" tévképzetet.

Bennem akkor alakult ki igen rossz kép a nőkről, amikor vendéglátóztam, annál többet szerintem soha életemben nem voltam a 4 falon kívül.

Jó, meggyilkolni azért nem akartam őket, és szerencsére sikerült azóta "meggyógyulni" is.

Meg amúgy is, egy wowozó kocka miért utálná meg a nőket, amikor nem is látja őket, nem is beszél velük? Mitől?

2018. nov. 4. 16:01
 36/41 anonim ***** válasza:
50%

"Minden tapasztalatuk a médiából és online szerzik."

Vagy pont hogy a való életben, a 4 falon kívül csalódtak sorozatosan, és ezért lettek ilyenek.

2018. nov. 4. 16:02
 37/41 anonim ***** válasza:
78%
Valami olyasmi, amit a 37-es ír. A probléma igazából ott kezdödik, hogy ki hogy dolgozza fel a sorozatos visszautasításokat, sikertelenséget. Engem is rengeteg nő utasított el, pontosabban fogalmazva még egy valamire kapcsolatom sem volt, amit tényleg kapcsolatnak lehet nevezni, mégsem jutna eszembe lövöldözni, még kezet se emeltem egy nőre sem, nem is fogok. Az élet ezen területén sikertelen vagyok sajnos, erről nem más tehet..
2018. nov. 4. 17:05
 38/41 anonim ***** válasza:
63%
*valamire való
2018. nov. 4. 17:05
 39/41 anonim ***** válasza:
77%

"Elfelejthetnétek már ezt az "incelek a 4 fal közt élő kockák" tévképzetet."

Pedig ez igaz. Mármint nem az, hogy "kockák", csak annyi, hogy online élik az életüket, és ezért idegennek érzik a való világot. Ha utána olvasol a jelenségnek, sokan nyilatkozzák ezt.

A kocka nekem olyan értelemben az, hogy saját akaratából marad 4 fal közt, de ezek nem is akarnak változni.

De kifordítva velem is ez volt. (Lány vagyok.) Semmit nem jártam el itthonról, csak a boltba, itthonról dolgoztam, heti 2x mentem csak be az irodába. Persze ment a Law & Order, Criminal Minds, gyilkosos sorozatok, valós hírek, és liftbe se mertem férfiakkal beszállni, mert nem volt valós kapcsolatom velük, csak "online". (Ha annak vesszük a torrentet.)

Élőben nem bántottak, persze dörgölte nekem a farkát a metrón ember, meg szólogattak be, dehát nőként ezt el kell tűrni... de soha nem történt velem olyan, ami indokolttá tette volna, hogy mikor épp benn voltam az irodában, és 3 férfi bejött klímát szerelni, ki kellett mennem, mert hajszálra voltam a pánikrohamtól, hogy meg fognak erőszakolni és megölnek.

Úgyhogy nem kell megtapasztalni valamit ahhoz, hogy félj tőle. Sőt, legtöbbször az ismeretlentől félünk a legjobban.

2018. nov. 4. 17:27
 40/41 anonim ***** válasza:
40%

Látom a lepontozgatás megy, de megcáfolni nagyon nem tudjátok.

Incelek vagytok ti is, csak nőben.

Én régen mozogtam kocka körökben, jó pár éve, amikor cs meg unreal tournament lanozás volt a menő, és soha életemben nem hallottam egyiktől sem nőgyűlölő ideológiákat, sőt, tisztelték a nőket, attól függetlenül, hogy még szarni is lusták voltak kimenni a szobából. Ártatlanok voltak az emberekre nézve.

Akitől én a legdurvább mocskolódást hallottam a mai lányokról mostanában tanult, jó munkája van, és igen kiterjedt szociális élete. Pont az ilyenek tűrik a legrosszabbul, ha mondjuk megcsalják őket. Szóval ennyit erről.

2018. nov. 4. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!