Ti nem féltek, hogy az incelek rendes, globális terrorszervezetté alakulnak, mint az isis mondjuk? Szerintetek mennyiben hibásak a nők és ezek a férfiak, hogy idáig harapózott el a helyzet?
Nem bezárni kellene őket, ha kizavarni a négy fal közül a való életbe.
Pár hét önkéntes munka egy idősek otthonában, anyaotthonba, gyerekosztályon. Ahol különféle emberek vannak, nők, férfiak, gyerekek, vegyesen. A maguk élettörténetével, a problémáikkal. A tökéletlenségükkel.
Az incelekkel az a legnagyobb baj, hogy a szociális képességeik fejletlenek. Nem tudnak emberi kapcsolatot kialakítani, nincs tapasztalatuk más emberekkel, nem értik a metakommunikációt. Olyanok, mint egy UFO, aki csak véletlenül idevetődött, de köze sincs a fajhoz.
Minden tapasztalatuk a médiából és online szerzik.
Szerintem meg maga az emberi természet ilyen kirekesztő sok van olyan utálják a cigányokat,hajléktalanokat,
mindenkit aki kölönbözik tölük.
USA_ban régen vannak hasonló gyilkosság pl.iskolai lövöldözés gyakori ott
# 34
Elfelejthetnétek már ezt az "incelek a 4 fal közt élő kockák" tévképzetet.
Bennem akkor alakult ki igen rossz kép a nőkről, amikor vendéglátóztam, annál többet szerintem soha életemben nem voltam a 4 falon kívül.
Jó, meggyilkolni azért nem akartam őket, és szerencsére sikerült azóta "meggyógyulni" is.
Meg amúgy is, egy wowozó kocka miért utálná meg a nőket, amikor nem is látja őket, nem is beszél velük? Mitől?
"Minden tapasztalatuk a médiából és online szerzik."
Vagy pont hogy a való életben, a 4 falon kívül csalódtak sorozatosan, és ezért lettek ilyenek.
"Elfelejthetnétek már ezt az "incelek a 4 fal közt élő kockák" tévképzetet."
Pedig ez igaz. Mármint nem az, hogy "kockák", csak annyi, hogy online élik az életüket, és ezért idegennek érzik a való világot. Ha utána olvasol a jelenségnek, sokan nyilatkozzák ezt.
A kocka nekem olyan értelemben az, hogy saját akaratából marad 4 fal közt, de ezek nem is akarnak változni.
De kifordítva velem is ez volt. (Lány vagyok.) Semmit nem jártam el itthonról, csak a boltba, itthonról dolgoztam, heti 2x mentem csak be az irodába. Persze ment a Law & Order, Criminal Minds, gyilkosos sorozatok, valós hírek, és liftbe se mertem férfiakkal beszállni, mert nem volt valós kapcsolatom velük, csak "online". (Ha annak vesszük a torrentet.)
Élőben nem bántottak, persze dörgölte nekem a farkát a metrón ember, meg szólogattak be, dehát nőként ezt el kell tűrni... de soha nem történt velem olyan, ami indokolttá tette volna, hogy mikor épp benn voltam az irodában, és 3 férfi bejött klímát szerelni, ki kellett mennem, mert hajszálra voltam a pánikrohamtól, hogy meg fognak erőszakolni és megölnek.
Úgyhogy nem kell megtapasztalni valamit ahhoz, hogy félj tőle. Sőt, legtöbbször az ismeretlentől félünk a legjobban.
Látom a lepontozgatás megy, de megcáfolni nagyon nem tudjátok.
Incelek vagytok ti is, csak nőben.
Én régen mozogtam kocka körökben, jó pár éve, amikor cs meg unreal tournament lanozás volt a menő, és soha életemben nem hallottam egyiktől sem nőgyűlölő ideológiákat, sőt, tisztelték a nőket, attól függetlenül, hogy még szarni is lusták voltak kimenni a szobából. Ártatlanok voltak az emberekre nézve.
Akitől én a legdurvább mocskolódást hallottam a mai lányokról mostanában tanult, jó munkája van, és igen kiterjedt szociális élete. Pont az ilyenek tűrik a legrosszabbul, ha mondjuk megcsalják őket. Szóval ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!