Molnár krisztián börtönbe került? Mi pontosan a helyzet?
Figyelt kérdés
2019. jan. 7. 21:16
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes beszélni róla.
4/8 anonim válasza:
Ha az a dagadék, az egyáltalán él még? (első voltam)
5/8 anonim válasza:
Miért került volna börtönbe? Ma is volt cs:go live.
6/8 Whitewolf19 válasza:
Nem tudom, miért foglalkozik valaki ilyen emberekkel.. se nem vicces.. se nem értelmes. És ha jól tudom valaki még fizet is neki.. Szennyes világban mondjuk..már mire lehetne rácsodálkozni.. siralmas..
7/8 anonim válasza:
Rákerestem, hogy ki is ez... hát mindig tud újat mutatni a világ, hogy tényleg ez valaki számára érdekesség és szórakoztató.
8/8 anonim válasza:
Hogy valaki választ is adjon a kérdésre, nem. Nem került börtönbe. Detoxba került az idióta. Egyik este élő adásban berúgott ez a szerencsés és össze-vissza esett kelt, szerintem okádott is és valószínűleg az egyik liveot néző ember kihívta a jardokat hogy nehogy belefulladjon a hányásába vagy úgy oda verje a fejét hogy az betörik. Persze apuka ilyenkor sem volt otthon a neveletlen, életképtelen hulladék fia mellett hogy esetleg ezt az egészet megakadályozza. Az anyját meg gondolom ugye nem érdekelte. Ha ott az a néző nem hívja ki a zsarukat lehet ez a ba.rom már nem is élne. Apuka aztán mikor megtudta mindezt az egész sztorin természetesen még ő volt felháborodva hogy mit képzelnek csak úgy a rendőrök odajönnek és egy csutra k.o embert bevisznek a detoxba és milyen világ ez az ember már be sem rúghat otthon. Legalább ebből kiderül hogy a hírhedt molnár családból melyik idiótára ütött a gyerek. Mindez fent van yt-n, patuskának is mindent elmondott ez a "fatelnek" csúfolt elfuserált öreg meg a liveot is lementették páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!