Ti elszoktatok olvasni mindent mielőtt aláírjátok?
Figyelt kérdés
Én igen, bár ma előfizetést akartam kötni telefonra, elém toltak egy 10 oldalas szerződést és mondtam hogy el szeretném olvasni mielőtt aláírom. Mondta az ügyintéző hogy nincs idő rá, sokan vannak, csak sablon szerződés minta, írjam alá simán, stb... Emiatt meghiúsult az előfizetés..2019. febr. 9. 10:50
1/5 anonim válasza:
Muszály elolvasni,jól csináltad,én sem írtam volna alá.Az ügyintéző menjen az anyjába.
2/5 anonim válasza:
Persze! Jobb helyeken még mondják is hogy nyugodtan olvassam el! SEMMIT nem írok alá látatlanban!
3/5 anonim válasza:
Nagyon okosan tetted. Le van szrva, hányan várnak, az ügyintéző egy idióta.
Én most a munkahelyemen húztam ki ezzel a gyufát. Ki volt téve a közös helyiségben egy aláíró ív, egy szabályzatot kellett elfogadni, ami viszont nem volt mellékelve. Az aláíró íven az volt: büntetőjogi felelősségem tudatában megismertem és elfogadtam a szabályzatot. én meg pár kolléga olvasatlanul nem írtuk alá, két nap múlva nagy kegyesen az egyik titkárnő előhozta a szabályzatot és odadobta. Fújja fel magát nyugodtan, de olvasatlanul hogy legyek valamiért büntetőjogilag felelős?
4/5 anonim válasza:
nagyon jól tetted. nem is értem mit gondolt az az ügyintéző. ő biztos mindent látatlanba ír alá, amíg meg nem szívja
5/5 anonim válasza:
Egyre jobban hajlok rá, hogy elolvassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!