Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti elszoktátok fogadni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti elszoktátok fogadni a meghívást egy italra olyantól, aki nektek nem tetszik?

Figyelt kérdés
De tudjátok hogy ő szerelmes belétek
2017. nov. 30. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem még nem volt ilyen, de attól még adnék egy esélyt az illetőnek, hogy nem tetszik. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy máris az esetem lett, de sok mindenre nyitott vagyok, nem zárkózom el a lehetőségektől. Sosem lehet tudni, hogy mikor botlunk bele a számunkra megfelelő emberbe, ezért nem szabad rögtön elutasítani a másikat. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek jár egy lehetőség, hogy bizonyítson. Az persze már az ő döntése, hogy hogyan él vele.
2017. dec. 1. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Bárcsak mindenki olyan lenne, mint te, kedves első válaszoló.

Innen is küldök egy nagy, nagy pacsit🙋

2017. dec. 1. 00:27
 3/9 anonim válasza:
100%

Hát, velem még sosem volt olyan, hogyha valaki elsore nem jott be (akarmilyen okbol is) az kesobb megis megtetszett. Ha valakivel talalkozok, elso alkalommal beszelek en azonnal erzem, hogy vonzodok e hozza vagy sem. Ezert ha valakihez nem, attol nem is fogadok el semmit, mert nem akarom hogy felre ertse. Ha pedig mondjuk szivesen baratkoznek vele, de semmi tobb, akkor ezt is megmondom neki az elejen. De ez csak az en velemenyem/tapasztalatom :)

20/N

2017. dec. 1. 01:37
 4/9 anonim válasza:

ha tudom hogy szerelmes belem, amit elegge furcsalok es biztosan nem tudom visszonozni akor nem fogadom el

olyan hogy nem tetszik kulsoleg nem szokott elofordulni

kiveve ha valami szelsoseges megkulonbozteto jele van pl rengeteg tetovalas, hosszu haj, piercingek stb.

2017. dec. 1. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
#1: Akkor megiszunk valamit? :D
2017. dec. 1. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Miért, talán szerelmes vagy belém? :o
2017. dec. 1. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: Nem :D De tetszik a felfogásod.
2017. dec. 1. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Ennek örülök. :D Felőlem írhatsz nekem privátban, ha szeretnél.
2017. dec. 1. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
#8: Írtam néhány nappal ezelőtt, de nem válaszolsz. Hahóó.
2017. dec. 5. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!