Lányok, nők. Mi az ami a legvisszataszítóbb egy férfi testén illetve személyiségében (viselkedésében) ami azonnal elriaszt titeket?
Megjelentek a férfiak is itt:
Ronda,azért mert anonim módon válogatni
A nők már csak ilyen válogatósak
Hülye vagy, csak egy menetre vagy jó...
Hát igen... Ezt a tulajsonságot is bele lehetne illeszteni a felsorolásba, mert talán minden közül ez a legundorítóbb.
"Egy balfax pa*aszt vagyok,nem kellek senkinek sem,ezért minden nő hüly* és ku*va". Fantasztikus :).
Az ápolatlanság, minden téren: fogazat, bőr, ruházat, izzadtság.
Ezen felül az agresszivitás, intelligencia hiánya, sóherság.
22
Nálam a külső mellékes
Nem érdekel,ha "deszka" vagy duci,ha normális és értelmes nálam már ott van :)
Belsőleg: szűklátókörűség, kétszínűség, nagyképűség, ha gyengébbeket bánt vagy gúnyol
Külsőleg: ha nem tisztálkodik rendesen, ápolatlanok a fogai, börtöntetkói vannak.
Illetve még az alkoholizmus. Ezt nem tudom hova sorolni, mert elsősorban lelki dolog, a viselkedésre ugyanúgy kihat mint a külsőre.
20-as, nem én kötöttem beléd, de a játssza az hosszú "sz".
A többi dolog az csak magyartalan, amit írtál. Talán erre gondolt, aki megjegyezte.
A kérdésre:
Külsőleg: a fogatlanság számomra is taszító, illetve, ha egy férfinak nagy, nőies feneke van. A szájszag sem tetszik, de az néha mindenkinek van. Szóval attól függ, hogy kivételes vagy rendszeres/állandó. Nekem még a kiálló fogak sem tetszenek. Meg ha valakinek mondjuk nagyon nyálas, a nyáltól szinte pezseg a szája, vagy nyálcsíkok vannak a szájában, miközben beszél. Azt tényleg annyira undorítónak tartom, hogy szinte az öklendezés is rámjön.
Szőr, izzadságszag, pocak nem igazán zavar. A szőrt szeretem is. Az izzadságszag meg orvosolható, persze legyen rá igénye az embernek, hogy orvosolja.
Belsőleg ami zavar, az a szenvedélybetegség. A cigit is utálom, de ha valaki nagyon tetszik, azt még szerintem el tudnám viselni, kivéve, ha a jelenlétemben dohányozna.
Ami még zavar, az persze az önteltség, a mások kritizálása, lenézése, mások kihasználása, stb.
Meg az ezotériában, sámánokban, mindenféle furcsa nyelvelméletekben való hit.
Az nem zavar, ha valaki spirituális, de ezek a sumér-magyar rokonságot erőltetők, ufóhívők, eltitkolt történelemben hívők jobb, ha kímélnek.
Meg ha valaki sokat hallgat zenét, az is zavar, hiszen én a csendet szeretem.
Éppen elég ha csak megdug aztán tovább áll látni sem bírom olyan izé mindegyik
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!