Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nők. Mi az ami a...

Lányok, nők. Mi az ami a legvisszataszítóbb egy férfi testén illetve személyiségében (viselkedésében) ami azonnal elriaszt titeket?

Figyelt kérdés
A legkirívóbb lehetőségekre vagyok kíváncsi. Kort és nemet is légyszi.

2019. febr. 8. 08:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
35%
13-as igen,a szájforma is lehet probléma. Ha egy férfinek vastag, nagy,húsos szája van,nekem az nagyon gusztustalan. Tudom,nem tehet róla,mert veleszületett testi adottság,de nem tudnám megcsókolni. Viszont vannak nők,akik meg pont ezt szeretik.
2019. febr. 8. 11:01
 22/36 anonim ***** válasza:
43%
18-as persze :). Ne mondd már,hogy ti férfiak nem pontosan ugyan ilyenek vagytok,sőt! Mint a kopókutya, úgy vizslattok minden nőneműt. Ha nem passzol minden testi részletben a fantáziaképetekhez,akkor esélyt sem adtok az ismerkedésre. Ezért van az,hogy egy értelmes nő,ha a legkisebb jelét is veszi ennek,azonnal hátatfordít.
2019. febr. 8. 11:04
 23/36 anonim ***** válasza:
52%

Megjelentek a férfiak is itt:

Ronda,azért mert anonim módon válogatni

A nők már csak ilyen válogatósak

Hülye vagy, csak egy menetre vagy jó...

Hát igen... Ezt a tulajsonságot is bele lehetne illeszteni a felsorolásba, mert talán minden közül ez a legundorítóbb.

"Egy balfax pa*aszt vagyok,nem kellek senkinek sem,ezért minden nő hüly* és ku*va". Fantasztikus :).

2019. febr. 8. 11:07
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Az ápolatlanság, minden téren: fogazat, bőr, ruházat, izzadtság.

Ezen felül az agresszivitás, intelligencia hiánya, sóherság.

2019. febr. 8. 11:30
 25/36 anonim ***** válasza:

22

Nálam a külső mellékes

Nem érdekel,ha "deszka" vagy duci,ha normális és értelmes nálam már ott van :)

2019. febr. 8. 12:33
 26/36 Metionin ***** válasza:
100%

Belsőleg: szűklátókörűség, kétszínűség, nagyképűség, ha gyengébbeket bánt vagy gúnyol

Külsőleg: ha nem tisztálkodik rendesen, ápolatlanok a fogai, börtöntetkói vannak.

Illetve még az alkoholizmus. Ezt nem tudom hova sorolni, mert elsősorban lelki dolog, a viselkedésre ugyanúgy kihat mint a külsőre.

2019. febr. 8. 13:55
 27/36 anonim ***** válasza:
54%
25-ös,akkor te egy ritka kivétel vagy! Több kellene belőled. És úgy általában jobb lenne lejjebb adni ebből a külső-imádatból. Természetesen kell egy testi vonzalom és igen,ha van valami ami nagyon visszataszító,akkor azt nehéz kezelni. Mint ahogyan én a szájformát hoztam fel példának. Plusz ugye mindenki a széphez vonzódik.Viszont ha már kinőttünk a tizenéves korból ,akkor emellé be kell jöjjön a belső értékek előrébb helyezése is.
2019. febr. 9. 08:19
 28/36 anonim ***** válasza:

20-as, nem én kötöttem beléd, de a játssza az hosszú "sz".

A többi dolog az csak magyartalan, amit írtál. Talán erre gondolt, aki megjegyezte.

A kérdésre:

Külsőleg: a fogatlanság számomra is taszító, illetve, ha egy férfinak nagy, nőies feneke van. A szájszag sem tetszik, de az néha mindenkinek van. Szóval attól függ, hogy kivételes vagy rendszeres/állandó. Nekem még a kiálló fogak sem tetszenek. Meg ha valakinek mondjuk nagyon nyálas, a nyáltól szinte pezseg a szája, vagy nyálcsíkok vannak a szájában, miközben beszél. Azt tényleg annyira undorítónak tartom, hogy szinte az öklendezés is rámjön.

Szőr, izzadságszag, pocak nem igazán zavar. A szőrt szeretem is. Az izzadságszag meg orvosolható, persze legyen rá igénye az embernek, hogy orvosolja.

Belsőleg ami zavar, az a szenvedélybetegség. A cigit is utálom, de ha valaki nagyon tetszik, azt még szerintem el tudnám viselni, kivéve, ha a jelenlétemben dohányozna.

Ami még zavar, az persze az önteltség, a mások kritizálása, lenézése, mások kihasználása, stb.

Meg az ezotériában, sámánokban, mindenféle furcsa nyelvelméletekben való hit.

Az nem zavar, ha valaki spirituális, de ezek a sumér-magyar rokonságot erőltetők, ufóhívők, eltitkolt történelemben hívők jobb, ha kímélnek.

Meg ha valaki sokat hallgat zenét, az is zavar, hiszen én a csendet szeretem.

2019. márc. 3. 10:14
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Csajok ennyi és ilyen hiba listát meg nem láttam...nem csoda hogy sok a szingli nő.
2019. márc. 3. 10:17
 30/36 anonim ***** válasza:

Éppen elég ha csak megdug aztán tovább áll látni sem bírom olyan izé mindegyik

32N

2019. márc. 3. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!