"Prolis" ha egy férfi nem hord pénztárcát és zsebből veszi elő a pénzt, vagy a kártyát?
Figyelt kérdés
2019. jan. 31. 21:16
1/13 anonim válasza:
Nem.
Sőt, az a menő, ha egy pénztárca méretű félbehajtott pénzköteg a pénztárcád helyettesítője.
2/13 anonim válasza:
Nem kotelezo ott tarolni, es nem a tarca a lenyeg hanem a penz. Bar igaz ha a tarcat elhagyja talan hamarabb eszre veszi a nagyobb hely miatt, mert a kartyanak meg sulya sincs ennyibol jobb a tarca es persze annyibol hogy vedi is,es a penz sincs szana-szet. De mindenki ugy hordja ahogyan neki jo, ebbe senki nem szolhat bele. Volt mikor en is csak felkaptam a penzt es mar tuztem is el, van mikor inkabb tarcaba teszem. Sok no a mellebe dugdossa a penzt meg telefon tokba,az sem kulonb.
3/13 anonim válasza:
Nekem gyerekként is mindig csörgött az apró a zsebemben, de abból vettem valami édességet, vagy kólát magamnak.
Így 26 évesen sem pénztárcázok, általában kártyával fizetek, vagy ha közelít egy összeg egy kerek címlethez akkor készpénzezek.
4/13 anonim válasza:
Nem találtam még kényelmes pénztárcát, télen a zsebemben hordom a pénzt a kabátomban ahol könnyen elérem, nyáron a pénztárcában mert akkor hordok ilyen kicsi tasit magammal ami a nyakamban elöl lóg szóval könnyen elérem és előtudom venni.
5/13 anonim válasza:
En mindig furcsalom, mikor latom... tininel, gyereknel oke, de egy felnott (apuka)...
Tovabba, pl odateszi a kulcsot, kirantja, repul a penz.
6/13 anonim válasza:
Nem tudom, én soha nem hagytam még el 1ft-ot sem. (ha mégis akkor pedig akkor összeg lehetett amit nem vettem észre) ellenben nem egy ismerősöm hagyta el a pénztárcáját minden iratával és a fél havi keresetével.
7/13 anonim válasza:
Nem prolis, hanem inkább menős, de negatív értelemben. Olyan, mintha a Dagobert bácsi szerepét játszaná vele.
8/13 anonim válasza:
Nekem pénztárcával alapból az a bajom, hogy alig fér el a zsebemben, kézben kényelmetlen vinni. Kisebb összegeket, pár ezer forintig simán zsebre vágok. Ahol meg tehetem ott kártyázok.
10/13 anonim válasza:
a pénztárca csak arra jó, hogy ellopják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!