5napja csak alszok meg fekszek, mit csináljak magammal? N
Úgy érzem semmi energiám,nincs kedvem semmihez.Egyik napról a másikra rámjött ez a nem akarok gondolni semmire,elegem van mindenből,inkább alszok.
A gond ott kezdődik,hogy dolgozni kellett volna mennem hét elején,egyszerűen nem voltam képes felkelni.Felkeltem a héten annyira hogy néha ettem vagy ittam valamit,megfürödtem és ennyi.
Holnap viszont el kell mennem dokihoz hogy adjon igazolást.Meg fogja kérdezni miért nem dolgoztam.Elmondjam neki ezt őszintén,hogy mondjam el,ahogy itt leírtam ? Meg fogja ezt érteni ? Olyan mintha az összes életenergiám elhagyott volna.
Néha előfordult hogy 2 napra ilyen lettem,de ilyen nem hogy napokon keresztül,semmi motívációm semmihez,ilyen nem igazán.Nem tudok semmivel sem lelket verni magamba.Ráadásul egyedül élek,az sincs hogy valaki noszogatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!