Mit kezdjek magammal?
Igazából ocsmány vagyok, mint a k*rwa élet és még hülye is.
Azon gondolkoztam, hogy mit kezdjek magammal és aztán rájöttem, lehetek akár szerv donor is a pénzt, amit kapok érte meg odaadnám egy árvaháznak vagy egy szeretetszolgálatnak.
Szerintetek jó ötlet lenne?
Végülis annyi pozitív dolog van bennem, hogy makk egészséges vagyok és valamivel legalább hasznára válhatnék a társadalomnak.
Szerintem írj ki gyakorira egy önsajnáltató kérdést, hátha lesz olyan, aki tényleg megsajnál.
Oh wait...ez már megtörtént.
#1 önsajnáltató...mert pont idegenektől várok megnyugtatást akiket soha nem is láttam és soha nem is fogok látni.
A kérdésre válaszólj vagy ne is írj többet, köszi!
Az egyik májamat tényleg odaadnám valakinek, mert hát jobb adni mint kapni és, mint mondtam makk egészséges vagyok
Hány éves vagy kérdező?
Mesélj még magadról valamit légyszives.legalább kiadod magadból a dolgokat
A társadalom a csúnya embereket nagyon rosszul kezeli. Ilyeneknek akarsz hasznos lenni?
Attól hogy csúnya vagy és buta saját magad számára, meg nem jelenti azt hogy kompenzálnod kell szerv donorsaggal.
Csináld amit szeretsz, keress egy célt, és abban legyél jó.
Tessék én is ezen gomdolkozom hogy mit is kezdejk magammal?
már vagy 4 éve de rá jöttem hogy utazni akarok és szeretek vezetni, szóval olyan munkát vállalok ahol ezt meg tudom tenni, találj ki valamit de ez a szerv donor egy nagy hülyeség, menj el valammerre kirándulj, utazz, sokkal jobban érzed magad aztán találd ki mit is akarsz?
Sosincs lehetetlen, az ember mindenre képes csak akarni kell és tenni érte,soha sem szabad fel adni, az élet egy játék amit játszani kell.
20F
És ki mondja, hogy a világ csak a szépeké és az okosoké?
Én is segghülye vagyok, és még anyám is rondának tart, de mégis élvezem az életem, vannak barátaim, hobbijaim, és tartalmas életem.
Nem mindenki született arra, hogy megváltsa a világot.
Egyébként meg lehet úgy is segíteni másoknak, hogy nem zsigereled ki magad (szó szerint). Önkénteskedhetsz pl, segíthetsz adományt gyűjteni, ilyesmi...
Valahogy én is igy vagyok, csak sajnos a depressziós lányokat nem lehet megtaláőlni amilyen én vagyok. A sok ribiből meg nem is válogatok inkább. Én tervezem végre kinyírni magam, és ezzel a donor dologgal nem is mondtál hülyeséget. Köszi :)
17F de ez gondolom nem lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!